Dell Latitude E6320

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopurile Dell Latitude E6320 se caracterizează prin aspect compact, durabilitate, securitate și un design elegant. Șasiul este protejat de construcția Tri-Metal, testată după norma militară MIL-STD 810G. Capacul ecranului este realizat din aluminiu anodizat, tastatură rezistentă la umezeală, panou LCD protejat de o garnitură și suspendat pe balamale din oțel armat. Senzorul de cădere liberă încorporat protejează laptopul în caz de cădere. Colțurile sunt protejate cu aliaj de magneziu iar datorită tehnologiei Dell Data Protection vă puteți baza pe securitatea software.

Ușile practice asigură un acces ușor pentru o eventuală extensie și service convenabil a componentelor cheie. Tehnologia Express Charge asigură reîncărcarea bateriei laptopului la 80% în aproximativ o oră. Pentru eficiență și comoditate de operare, ecranul poate fi poziționat într-un unghi de 180 de grade.

Laptopurile au un chipset Mobile Intel QM67 Express și un procesor cu mai multe nuclee din gama Intel Core i3 la Intel Core i7. Chipul grafic Intel HD Graphics 3000 are grijă de redarea imaginilor. Cu un ecran de 13,3", laptopurile au dimensiunea de 33,5cm x 3cm x 22,3 cm și cântăresc doar 1,65 kg cu baterie. Ecranul cu suprafață antireflexie oferă o rezoluție de 1366x768.

Dacă seria E6320 este prea costisitoare pentru nevoile dvs., puteți arunca o privire asupra generației anterioare cu un ecran Dell Latitude E6410 de 14". Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul Dell Latitude E6420 cu ecran cu diagonala de 14". Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video