Dell Latitude E5440

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell Latitude E5440 este unul dintre cele mai ieftine laptopuri cu diagonală preferată de 14". Această dimensiune a notebook-ului este populară pentru versatilitatea sa - este ușor de transportat, dar suficient de mare pentru a funcționa confortabil. Pentru o comoditate și mai mare, puteți utiliza stația de andocare Dell PR02X sau PR03X, care vă permite să conectați mai multe monitoare externe. Notebook-ul Dell Latitude E5440 poate fi găsit și într-o configurație cu o placă grafică dedicată nVidia GeForce GT 720M, care va face mai plăcut lucrul cu multimedia. Este pur și simplu un notebook universal cu posibilități universale de utilizare.

Dacă preferați un model mai durabil, cu un șasiu tri-metal robust, consultați oferta de notebook Dell Latitude E6440. S-ar putea să fiți interesat și de modelul mai mare de 15,6 inchi al generației anterioare, Dell Latitude E6530. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video