Dell Latitude E5250

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Mini laptopul Dell Latitude E5250 oferă performanța procesoarelor Intel Core de generația a 5-a într-un corp mic cu un ecran de 12,5". În mod excepțional, putem întâlni și o configurație cu procesorul de generația a 4-a. Laptopul este potrivit pentru munca zilnică de birou şi pentru uz casnic. Cu dimensiunile reduse și greutatea redusă de 1,6 kg, este confortabil să călătoriți, în timp ce la birou îl puteți plasa în stația de andocare și puteți lucra pe monitoare externe fără a limita afișajul mic. Datorită procesoarelor economice și RAM DDR3L durează mai mult atunci când funcționează cu baterie. Adaptorul de alimentare are nevoie doar de 65W, deci chiar este mic și ușor de transportat. Dacă intenționați să călătoriți des cu laptopul dvs., Dell Latitude E5250 nu vă va dezamăgi.

Dacă seria E5250 nu este potrivită pentru scopurile dvs., vă puteți uita la noua generație, Dell Latitude E5270. S-ar putea să fiți interesat și de modelul de 14 inchi al generației anterioare, Dell Latitude E5440. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video