Dell Latitude E4310

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Bazat pe fratele său mai mare Latitude E6410, prin designul și greutatea redusă, Dell Latitude E4310 a este conceput pentru oricine îi place să călătorească și dorește să fie mobil cu orice preț. Ecranul LCD de 14,1"a fost redus la 13,3". La prima vedere poate părea că diferența nu este fundamentală, dar opusul este adevărat.

Pentru o mai bună rezistență la deplasare, au fost utilizate cele mai bune materiale și designul respectă cele mai înalte standarde. Un exemplu tipic ar fi balamalele întărite în zona cea mai stresată. Cu tehnologia Strike Zone aplicată de producător nu numai la Latitude E4310, utilizatorul poate rămâne calm chiar și dacă laptopul cade jos.

Pentru călătorii frecvente este necesară o durată mare de viață a bateriei precum și viteza de încărcare a acesteia. Aici, Dell a folosit tehnologia de top Dell ExpressCharge pentru a permite utilizatorului să încarce bateria la 80% din capacitatea sa curentă într-o oră.

Cu accent pe stabilitate, fiabilitate, durabilitate și, în primul rând, asistența tehnică, Dell demonstrează clar pentru cine este destinat Latitude E4310. Este vorba de un laptop hi-end business de înaltă calitate conceput pentru oamenii de afaceri, tehnicieni și alți utilizatori pretențioși.

E4310 este echipat cu două tipuri de procesoare, și anume Core i5 la 2,53 GHz sau 2,4 GHz și placă de bază cu chipset Intel QS57 Express. Sub capac găsim două sloturi de memorie DDR3 cu o frecvență maximă de până la 1066 MHz. Ecranul LCD de 13,3 "cu rezoluție de 1366x768 dispune de card grafic Intel HD Graphics cu consum de energie și cu solicitări de răcire reduse. Este posibil să folosiți atât baterii cu 3 celule (30Whr), cât și cu 6 celule (60Wh), care sunt de obicei încărcate de un adaptor de 65W. Desigur, se poate folosi atât un adaptor de 90W, cât și un adaptor auto standard.

Cu un ecran mai mic, dimensiunile au fost reduse la 323 x 30,6 x 215 mm, iar greutatea a fost redusă de producător la 1,54 kg, astfel încât acest dispozitiv poate fi ușor inclus în secțiunea mini laptopuri.

Dell Latitude E4310 este potrivit pentru utilizatorii care caută mai multe performanțe decât au modelele mai vechi și mai ieftine Latitude E4300, și preferă de asemenea călătoriile convenabile, ceea ce nu găsesc la modelul Latitude E6410 sau E6510.