Dell Latitude E4200

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell Latitude E4200 este unul dintre cele mai căutate și cele mai greu disponibile modele din gama noastră. Este deosebit de atractiv datorită combinației deosebite de dimensiuni minime și performanță reală, împreună cu un raport de preț/performanță echilibrat. În comparație cu fratele său mai mare Dell Latitude E4300, care dispune de un ecran cu diagonala de 13,3" cu rezoluție de 1280x800, Latitude E4200 este echipat cu un ecran cu diagonala de 12" cu rezoluția de 1280x800. O altă diferență între cele două mini laptopuri Latitude E4200 și E4300 poate fi memoria RAM. E4200 are o memorie încorporată de 1 GB care poate fi mărită la 5 GB.

Ca soluție ultra-mobilă, Latitude E4200 necesită un procesor specific. Dell a decis să utilizeze Intel Core 2 Duo ULV cu o frecvență maximă de până la 1,6 GHz (deci SU9600). Tehnologia Ultra Low Voltage (ULV) reduce consumul de energie, astfel încât o baterie mai mică și mai ușoară poate fi utilizată pentru același timp de funcționare. Alimentarea bateriei sus menționate este asigurată de o sursă de alimentare de 45W sau 65W. Puterea mai mică a adaptorului înseamnă din nou greutate mai mică și deci o mobilitate mult mai mare.

Stocarea datelor este proiectată în mod special. Aici, Dell a folosit deja un SSD de 64 sau 128 GB în versiunea sa de bază. Desigur, utilizarea unui SSD are un efect pozitiv asupra consumului de energie și, prin urmare, are nevoie de energie electrică.

Cu un design sofisticat și tehnologia avansată, Dell a redus greutatea acestui laptop cu o bterie cu 4 celule la doar 1 kilogram. Aceasta este una dintre numeroasele atracții care motivează clienții noștri să cumpere acest model. Un alt aspect interesant sunt dimensiunile cu adevărat mici.

Pentru reducerea maximă a greutății, producătorul a decis să nu integreze unitatea optică în corpul laptopului ca de obicei, ci să o stocheze într-o cutie externă care poate fi conectată prin USB. Această opțiune poate părea la prima vedere destul de nepractică, pe de altă parte, să recunoaștem cât de des folosim această unitate în zilele noastre.

Folosim mult timp laptopul Dell Latitude E4200 în compania noastră, în călătoriile de afaceri și după mai mult de un an de utilizare, trebuie să spun că este un laptop foarte bun, fără niciun defect. Uneori, s-a mai întâmplat ca două porturi USB să nu ne fie suficiente. Problema a fost rezolvată cu ușurință folosind o stație de andocare cu o varietate mult mai largă de porturi. Noi îi atribuim 95% acestei soluții. Așadar, interesul uriaș pentru Latitude E4200 nu este exagerat, ci o dovadă a conștientizării și inteligenței multor cumpărători.

Dell Latitude E4200 este recomandat tuturor utilizatorilor care caută un laptop mini pentru călătorii și care nu se mulțumesc cu un laptop standard ieftin Latitude E6400 sau Latitude E6500.