Dell Latitude 7490

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell Latitude 7490 este cel mai ridicată categorie de laptopuri de afaceri Dell. Are o diagonală de 14", datorită căreia se poate lucra confortabil pe un laptop chiar și fără monitoare externe conectate. Cântărește doar 1,4 kg, așa că nici transportul frecvent nu va fi o problemă. Ne putem baza pe un șasiu premium din aliaje selectate, ceea ce face ca Latitude 7490 să fie extrem de durabil și să arate bine.

În interiorul laptopului putem găsi un procesor de generația a 7-a sau a 8-a, așa că este necesar să acordaţi o atenție sporită atunci când alegeți. La noi în parametri veți găsi întotdeauna atât denumirea exactă a procesorului, cât și a generaţiei acestuia. Acest lucru este deosebit de important aici, deoarece tranziția de la a 7-a la a 8-a generație modifică și numărul standard de nuclee de la 2 la 4. Aceasta este, prin urmare, o mare diferență care trebuie luată în considerare la selecție. La variantele cu CPU de generația a 8-a este sprijinit și cel mai recent Windows 11. În laptop se pot introduce până la 32 GB de RAM DDR4, pentru care sunt pregătite 2 sloturi. La stocare va servi discul M.2, care poate fi și în varianta ultra-rapidă NVMe. Ecranul de 14" poate avea rezoluție HD sau mai des Full HD. Dintre conectorii de pe laptop găsim trei USB 3.1, unul USB-C, HDMI și LAN.

Dacă seria Latitude 7490 este inutil de puternică pentru scopurile tale, poți avea grijă de generația anterioară, Dell Latitude 7480. Dar s-ar putea să fii interesat și de modelul mai nou, Dell Latitude 7400. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video