Dell Latitude 5590

Sortează după
Număr de articole pe pagină
Filtrați după preț fără TVA
În secțiunea curentă 1 de produse
până la

Laptop Dell Latitude 5590

NTBDELE5590006

Intel Core i7 8650U 1,9 GHz, 8 GB RAM, 256 GB SSD M.2 NVMe, GeForce MX130, cam, 15,6" 1920x1080, Windows 10 PRO

În stoc Ultima bucată
  Configurează
Transport gratuit

Prin achiziția acest produs, veți primi acum transport gratuit pentru întreaga comandă și în întreaga țară.

Cu o cameră

Notebook-ul Dell Latitude 5590 a devenit rapid unul dintre cele mai populare modele printre notebook-urile refurbished. Este un dispozitiv mare în ceea ce privește diagonala afișajului, care este de 15,6", dar întreg șasiul este confortabil de subțire și ușor.

Latitude 5590 este de obicei echipat cu procesoare Intel Core din a 7-a sau a 8-a generație, lucru la care trebuie să fie atenţi. Doar generația a 8-a acceptă oficial Windows 11, care poate fi crucial pentru cineva atunci când ia o decizie de cumpărare. Notebook-ul are 2 sloturi RAM DDR4 cu o capacitate totală de până la 32 GB, în timp ce în cazul unei generații superioare de procesoare, memoriile pot funcționa la frecvențe mai mari. Cu toate acestea, la utilizarea normală, nici măcar nu veți ști diferența dintre 2133 MHz și 2400 MHz. Putem folosi și un SSD clasic de 2.5" pe post de disc, dar de obicei la modelul 5590 întâlnim un disc M.2. Display-ul mare de 15,6" poate avea rezoluție HD sau mai des Full HD, dar dacă folosim dispozitivul cu stație de andocare USB-C și monitoare externe, nici nu trebuie să ne intereseze rezoluția display-ului integrat. Notebook-ul poate include și o placă grafică nVidia GeForce MX130 dedicată, care are performanțe solide pentru lucrul cu jocuri multimedia și mai simple. Dell Latitude 5590 are un echipament plug-in bogat, inclusiv USB-C, HDMI și chiar VGA vechi.

Dacă seria 5590 este prea scumpă pentru scopurile dvs., vă puteți uita la generația anterioară Dell Latitude 5580. Ați putea fi interesat și de modelul superior cu procesorul Dell Latitude 5591 mai puternic. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video
Filtrați produsele după parametri
Ecran
Ecran
Diagonală ecran
Processor
Tip CPU
Numărul de nuclee CPU
Frecvența procesorului
Evaluare CPU (Benchmark)
Generația procesoarelor
Model
Model
Sistem de operare
Suport Windows 11
Sistem de operare
Placă grafică
Tip placă grafică
Placă grafică
Evaluare grafică (Benchmark)
Hard disk
Capacitatea hard disk
Tip hard disk
Porturi
Conector de andocare
USB-C
USB 3.0
HDMI
VGA
DVI
COM
DisplayPort
Memorie de operare
Capacitatea memoriei RAM
Tip RAM
Echipament
Cameră
Bluetooth
Tipul modulului GSM
Unitate optică
Puterea adaptorului necesară
Tastatură numerică
Anulați filtrele selectate