Dell Latitude 5590

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Notebook-ul Dell Latitude 5590 a devenit rapid unul dintre cele mai populare modele printre notebook-urile refurbished. Este un dispozitiv mare în ceea ce privește diagonala afișajului, care este de 15,6", dar întreg șasiul este confortabil de subțire și ușor.

Latitude 5590 este de obicei echipat cu procesoare Intel Core din a 7-a sau a 8-a generație, lucru la care trebuie să fie atenţi. Doar generația a 8-a acceptă oficial Windows 11, care poate fi crucial pentru cineva atunci când ia o decizie de cumpărare. Notebook-ul are 2 sloturi RAM DDR4 cu o capacitate totală de până la 32 GB, în timp ce în cazul unei generații superioare de procesoare, memoriile pot funcționa la frecvențe mai mari. Cu toate acestea, la utilizarea normală, nici măcar nu veți ști diferența dintre 2133 MHz și 2400 MHz. Putem folosi și un SSD clasic de 2.5" pe post de disc, dar de obicei la modelul 5590 întâlnim un disc M.2. Display-ul mare de 15,6" poate avea rezoluție HD sau mai des Full HD, dar dacă folosim dispozitivul cu stație de andocare USB-C și monitoare externe, nici nu trebuie să ne intereseze rezoluția display-ului integrat. Notebook-ul poate include și o placă grafică nVidia GeForce MX130 dedicată, care are performanțe solide pentru lucrul cu jocuri multimedia și mai simple. Dell Latitude 5590 are un echipament plug-in bogat, inclusiv USB-C, HDMI și chiar VGA vechi.

Dacă seria 5590 este prea scumpă pentru scopurile dvs., vă puteți uita la generația anterioară Dell Latitude 5580. Ați putea fi interesat și de modelul superior cu procesorul Dell Latitude 5591 mai puternic. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video