Dell Latitude 5580

Sortează după
Număr de articole pe pagină
Filtrați după preț fără TVA
În secțiunea curentă 1 de produse
până la

Laptop Dell Latitude 5580

NTBDELE5580031

Intel Core i5 7440HQ 2,8 GHz, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Intel HD, cam, 15,6" 1366x768, Windows 10 PRO

În stoc 3 bucăți
  Configurează
Transport gratuit

Prin achiziția acest produs, veți primi acum transport gratuit pentru întreaga comandă și în întreaga țară.

Cu o cameră

Laptop Dell Latitude 5580 este o soluție modernă pentru utilizare solicitantă în birou. Ecranul mare de 15,6" vă permite să lucrați confortabil în orice mediu. Laptopurile Dell Latitude 5580 recondiționate oferă performanțe ridicate într-un șasiu de mare performanţă şi fabricat cu mare precizie. Este un laptop convenabil ca mărime, cu o diagonală de afișare de 15,6" și o parte numerică a tastaturii pe care puteți lucra cu ușurință şi pe teren fără monitoare și periferice externe. Cu toate acestea, există și un conector USB-C care vă permite să utilizați stațiile de livrare Dell WD15 și WD19 în birou - puteți conecta monitoare și alte dispozitive prin intermediul acestora, cu un singur cablu USB-C care trece prin notebook, prin care este alimentat aparatul.

Dell Latitude 5580 nu rămâne în urmă în niciun fel diun punct de vedere al configuraţiei, dar în varianta clasică Core i5, este un laptop care poate face față cu ușurință oricărei activități de birou sau utilizării zilnice la domiciliu. În varianta cu un procesor Quad-core Core i7 și placă grafică dedicată nVidia GeForce 940MX, aceasta poate servi într-o oarecare măsură și ca înlocuitor pentru o stație de lucru sau un laptop de jocuri. SSD-urile M.2 rapide și afișajul Full HD pot fi găsite în majoritatea variantelor acestui laptop modern.

Vă întrebați dacă Dell Latitude 5580 vi se va potrivi? Atunci nu e nimic mai ușor decât să-l încercați. Puteți utiliza returnarea bunurilor până la 30 de zile de la cumpărare, iar acest lucru se aplică și companiilor. Deci, nu riscați nimic mai mult decât o mică taxă de transport maritim.

Dacă seria 5580 este prea scumpă pentru scopurile dvs., puteți avea grijă de generația anterioară Dell Latitude E5570. S-ar putea să fiți interesat și de următoarea generație, Dell Latitude 5590. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video
Filtrați produsele după parametri
Ecran
Ecran
Diagonală ecran
Tip ecran
Processor
Tip CPU
Numărul de nuclee CPU
Frecvența procesorului
Evaluare CPU (Benchmark)
Generația procesoarelor
Model
Model
Sistem de operare
Suport Windows 11
Sistem de operare
Placă grafică
Tip placă grafică
Placă grafică
Evaluare grafică (Benchmark)
Hard disk
Capacitatea hard disk
Tip hard disk
Porturi
Conector de andocare
USB-C
USB 3.0
HDMI
VGA
DVI
COM
DisplayPort
Memorie de operare
Capacitatea memoriei RAM
Tip RAM
Echipament
Cameră
Bluetooth
Tipul modulului GSM
Unitate optică
Tastatură numerică
Anulați filtrele selectate