Calculatoare server Dell

Sortează după
Număr de articole pe pagină
Filtrați după preț fără TVA
În secțiunea curentă 1 de produse
până la

Calculator Dell Precision T7810 tower

PCDELTPRT7810005

tower 2x Intel Xeon 8-core E5-2667 v3 3,2 GHz, 64 GB RAM, 1000 GB HDD, Quadro M5000, Windows 10 PRO

În stoc 4 bucăți
  Configurează
Transport gratuit

Prin achiziția acest produs, veți primi acum transport gratuit pentru întreaga comandă și în întreaga țară.

Căutați un server, dar calculatoarele tower mai ieftine sunt mai potrivite pentru nevoile dvs.? În acest caz, computerele Dell Precision refurbished selectate sunt potrivite pentru dvs. Modelele prezentate mai jos oferă performanțe suficiente pentru activități de server - în funcție de cerințele dvs. și de bugetul planificat. Aceste calculatoare server Dell sunt refurbished, adică sunt folosite dar au fost supuse procesului de colectare de la client, testare, curățare, configurare și, eventual, reparații minore.

Calculatoarele server refurbished pot fi acum achiziționate mai ieftin și fără griji. Acestea sunt mașini Dell de înaltă calitate, față de care avem o încredere atât de mare, încât le oferim o garanție de 13 luni cu opțiunea de a o prelungi până la 49 de luni. În configuratorul de mărfuri, puteți alege, de asemenea, extensii și completări suplimentare pentru a personaliza computerul la nevoile dvs.

De ce să cumpărați un calculator server refurbished?

O stație de lucru puternică va înlocui perfect serverele tradiționale Dell PowerEdge, dar depinde întotdeauna de serviciile specifice pe care intenționați să le rulați pe server. Unele necesită o putere mare de procesare a mai multor procesoare Intel Xeon Hexa Core, altele necesită o memorie RAM rapidă, unități rapide cu capacitate mare de memorie etc. De aceea, oferim mai multe modele în diferite configurații și categorii de prețuri, astfel încât să puteți alege cât mai corect posibil.

Aceste computere server Dell Precision sunt utilizate cel mai bine în întreprinderile mici și mijlocii. Acestea oferă suficientă putere, iar modul în care îl utilizați depinde de dumneavoastră. Datorită prețului de achiziție mai mic față de ansamblurile noi, acestea sunt potrivite și pentru utilizatorii și companiile noi care nu au încă un buget suficient de mare pentru serverele rack clasice.

Filtrați produsele după parametri
Processor
Tip CPU
Numărul de nuclee CPU
Frecvența CPU
Evaluare CPU (Benchmark)
Model și construcție
Model
Construcție (tip CASE)
Memorie de operare
Capacitatea memoriei RAM
Tip RAM
Placă grafică
Tip placă grafică
Placă grafică
Evaluare grafică (Benchmark)
Hard disk
Capacitate hard disk
Tip hard disk
Porturi
USB-C
USB 3.0
USB 2
HDMI
VGA
DVI
DisplayPort
eSATA/USB
RJ45
COM
LPT
PS2
Sistem de operare
Suport Windows 11
Sistem de operare
Echipament
Unitate optică
Anulați filtrele selectate