Calculatoare refurbished Dual Core Xeon

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Stațiile de lucru cu procesoare Intel XEON Dual Core sunt concepute să funcționeze acolo unde este necesară o mașină de calcul de înaltă calitate, dar unde sunt suficiente doar două nuclee. Sunt potrivite pentru programele business de 64 de biți, cu nevoia de performanță sau raportul preț/performanță mai mare și pentru utilizarea obișnuită ca o soluție desktop. În combinație cu plăcile grafice Nvidia Quadro, ele pot fi utilizate pentru procesarea programelor grafice, editarea de video, AutoCad 2D, dar sunt proiectate în principal pentru aplicații business.

Tehnologii

Versiuni mai noi Xeon sunt bazate pe tehnologia Nehalem (gama Core i). Practic, acestea sunt procesoare Core i5 sau mai degrabă procesoare Core i7 cu memorie L2 și L3 superioară și alte îmbunătățiri, cum ar fi un control integrat DDR3 cu 3 canale și suport module ECC.