Calculatoare refurbished Core 2 Quad

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Calculatoarele cu aceste procesoare quad-core sunt potrivite acolo unde este nevoie de mai multă putere a procesorului CPU la un preț mai mic.

Tehnologii

Intel Core 2 Quad sunt procesoare quad-core bazate pe tehnologia Core. Sunt practic două cipuri Core 2 Duo într-un singur procesor. Acest lucru ar trebui să facă Core 2 Quad de până la de 2 ori mai puternic decât Core 2 Duo. Memoriile L1, L2 mai mari duc la mai multe performanțe, în timp ce tehnologia Core „cool” oferă mai multe performanțe (până la 33% la videoclipuri) la aceeași frecvență ca Pentium.

Seria de procesoare Intel Core 2 Quad este marcată cu litera "Q". Marele avantaj al acestor procesoare este performanța de procesare și consumul scăzut de energie TDP ceea ce reduce acumularea de căldură la procesor.