Calculatoare refurbished Celeron

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Calculatoarele cu procesoare Intel Celeron sunt printre cele mai slabe din oferta noastră, dar desigur depinde întotdeauna de generația procesorului. Acestea oferă performanțe suficiente pentru aplicații obișnuite și lucrul pe internet. Cu costuri de achiziție mai mici, ele sunt în continuare o opțiune interesantă și ușor de utilizat.

Tehnologii

Procesoarele Intel Celeron se bazează pe nucleul Pentium 4. Principala diferență este jumătate din memoria cache L2 și, prin urmare, o performanță mai mică în comparație cu Pentium. Prin simplificarea arhitecturii, calculatoarele Celeron pot fi overclockate mai ușor. Dacă aveți o opinie în general proastă despre calculatoarele Celeron numai pentru că se spune că sunt rele, atunci vă rugăm să citiți o scurtă comparație a performanței acestor procesoare cu altele din oferta noastră.