Calculatoare Core 2 Duo refurbished

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Procesoarele Intel Core 2 Duo sunt unul dintre cele mai răspândite procesoare desktop în domeniul calculatoarelor refurbished. Le găsim în special în calculatoarele Dell OptiPlex 780, unde prezintă o soluție ieftină, dar suficient de completă. Sunt foarte utilizate pe scară largă în birouri, în magazine, dar și pentru uz personal pentru navigarea pe internet, în lucrul cu documente și vizionarea de multimedia. Succesoarele lor sunt procesoarele Intel Core i, cel mai adesea de tip Intel Core i5.

Tehnologii Intel Core

Intel Core 2 Duo sunt procesoare cu două nuclee de 64 de biți bazate pe tehnologia Core. Memoriile L1 și L2 mai mari, împreună cu tehnologia Core „cool”, duc la performanțe mai mari, până la 33% (la videoclipuri) în comparație cu procesoarele Intel Pentium cu aceeași frecvență.

Gama de procesoare cu două nuclee Intel Core 2 Duo sunt marcate cu litera "E". Marele avantaj al acestor procesoare este consumul scăzut de energie ceea ce scade acumularea de căldură a procesorului. Datorită temperaturilor mai scăzute în interiorul cutiei, durata de funcționare a componentelor interne este prelungită.