Thin client Dell Wyse după conexiune la server de la distanță

Thin client Dell Wyse după conexiune la server de la distanță

Computerele Dell Wyse se numără printre așa-numiții clienți subțiri (Thin Client). Sunt mici, ușoare, silențioase, eficiente din punct de vedere energetic și sunt de obicei utilizate pentru conectarea de la distanță la un server, unde utilizatorul lucrează de fapt. Dacă aplicația dvs. rulează pe un server și trebuie să creați terminale ieftine de acces pentru utilizatori, computerele thin client Dell Wyse sunt aici pentru dvs.

Dell Wyse 7020 Zx0Q

În prezent avem pregătite pentru dvs. computere thin client Dell Wyse 7020 Zx0Q. Modelul 7020 este disponibil cu echipamente extinse interesante. Includ WiFi și Bluetooth pentru comunicații wireless, precum și așa-numitele porturi legacy: 2× COM, PS/2 și LPT. Acestea sunt prezente lângă conectorii standard DisplayPort, DVI, USB 2 și 3 și RJ45.

Dell Wyse 7020

Oferim Wyse 7020 fără un sistem de operare preinstalat. În funcție de nevoile dvs., puteți descărca în mod convenabil versiunea de sistem de operare necesară direct de pe site-ul Web Dell: www.dell.com/…7020/drivers. Disponibile sunt SuSE Linux, ThinLinux, Windows 10 IoT Enterprise, Windows Embedded Standard 7 și Windows Embedded 8 Standard.

Dell Wyse 7010 Z90D7

Următorul în oferta noastră actuală este Dell Wyse 7010 Z90D7. Acesta este interesant pentru că conține o unitate SSD SATA clasică de 2,5", pe care o puteți înlocui cu ușurință. De exemplu, puteți instala un sistem de operare desktop clasic în el. Dar la noi găsiți și un Wyse 7010 cu Windows Embedded Standard 7 deja preinstalat.

Dell Wyse 7010

Acest model este conform documentației VMware ready, ceea ce înseamnă că Dell colaborează cu VMware, iar computerul său thin client este testat și gata pentru o utilizare perfectă cu acest software de virtualizare. Are și un suport pentru Citrix HDX pentru a optimiza utilizarea fluxurilor de date pentru comunicarea la distanță cu serverul. Microsoft RemoteFX asigură apoi o experiență de utilizare perfectă pe acest dispozitiv cu cost redus atunci când lucrează de la distanță pe un Windows Server.

Conectați-vă la contul de administrator

Clienții se plâng adesea că nu știu să se conecteze la aceste aparate prin contul de administrator, așa că atașăm un document scurt la fiecare piesă vândută, unde furnizăm datele implicite de acces. Pentru a vă conecta la contul de administrator, țineți apăsată tasta Shift în timp ce porniți. Puteți apoi să vă conectați cu numele Admin și parola de administrator DellCCCvdi. Parola pentru a accesa BIOS-ul este Fireport. Pentru a modifica setările din contul de administrator, trebuie să dezactivați protecția la scriere FBWF.

30 de zile pentru a încerca

Sunteți interesat de un thin client Dell Wyse? Nu vă fie teamă să încercați, pentru că nu riscați nimic cu noi. Comandați câteva bucăți pentru încercare până la 30 de zile. Dacă, în termen de treizeci de zile de la cumpărare, constatați că computerele nu sunt potrivite pentru dvs., trimiteți-le înapoi la noi și vă vom rambursa banii imediat. Oferim această opțiune și clienților firme, astfel încât să puteți fi cu adevărat fără griji.

Alegeți un thin client Dell Wyse