Servere turn Dell PowerEdge T330 și T110 II

Servere turn Dell PowerEdge T330 și T110 II

Rezolvați un server pentru o companie mai mică care nu are o cameră separată pentru servere cu aer condiționat și un dulap rack? Serverele turn Dell PowerEdge sunt proiectate pentru astfel de condiții. Le puteți plasa într-un birou normal ca orice alt computer fără ca acestea să vă deranjeze în vreun fel. Acest lucru vă va economisi costurile și grijile legate de construirea unui fundal pentru un server rack. Să aruncăm o privire asupra celor două modele de servere turn pe care le-am adăugat în ofertă pentru tine.

Server turn Dell PowerEdge T330

Serverul PowerEdge T330 seamănă îndeaproape cu serverele rack clasice cu echipamentul și funcționalitatea sa. Conține un procesor Intel Xeon v5, pe care îl cunoaștem atât de la servere, cât și de la stațiile de lucru Dell Precision. Memoria RAM DDR4 poate atinge o capacitate de până la 64 GB folosind maximum 4 module. Pentru hard disk-uri, există 8 poziții mari de 3,5" pentru cadrele hot swap, așa cum suntem obișnuiți cu serverele rack. Unitățile sunt ușor de accesat din față după deschiderea fronturilor panoului. Există un controler de disc PERC H730 cu suport pt. Discuri SAS și matrice RAID 0 , 1, 5, 6, 10, 50, 60. PowerEdge T330 include iDRAC8 pentru acces la distanță și are o sursă de alimentare redundantă pentru a asigura o funcționare fiabilă. Serverul poate fi extins în continuare prin 4 sloturi PCIe.

Servere turn Dell

Server turn Dell PowerEdge T110 II

PowerEdge T110 II este structural la granița dintre un server și o stație de lucru. Bineînțeles, conține un procesor Intel Xeon v2, dar sunt disponibile doar 4 locuri de dimensiunea de 3,5" pentru hard disk. Unitățile pot fi accesate prin deschiderea capacului lateral și nu sunt în cadre hot swap, ci în sertare obișnuite din plastic. Controlerul PERC H200 acceptă unități SAS și oferă RAID 0, 1 sau 10. Există 4 sloturi PCIe disponibile pentru extindere, dintre care unul este ocupat de controlerul menționat mai sus, dar nu există iDRAC sau sursă de alimentare redundantă. Echipamentul este așadar foarte asemănător cu stațiile de lucru Precision, doar fără placă grafică.

Servere turn Dell

Dacă aveți nevoie doar de un server mic pentru a partaja și a proteja datele companiei dvs., Dell PowerEdge T110 II poate fi soluția potrivită și foarte accesibilă pentru dvs. Pentru nevoi de server mai complexe și operarea mai multor servicii, Dell PowerEdge T330 este mai potrivit, care oferă suficiente opțiuni pentru extindere și management de la distanță. Mai avem servere rack Dell clasice disponibile pentru dvs. Alegeți în funcție de nevoile dvs.

Servere Dell PowerEdge recondiționate