La care laptopuri să fim atenți în ceea ce privește generația de procesoare

La care laptopuri să fim atenți în ceea ce privește generația de procesoare

Am dori să vă atragem atenția asupra situației specifice a unor modele de laptopuri Dell Latitude, la care nu am fost obișnuiți la variantele mai vechi. Est vorba de faptul că un model poate avea procesor de diferite generații, ceea ce se poate trece ușor cu vederea în momentul alegerii.

notebooky Dell

Dacă, de exemplu, alegem Latitude E5250 și dorim să aibă două nuclee Core i5, s-ar putea să găsim două configurați aparent identice cu o diferență de preț semnificativă. Pentru că s-ar putea ca unul să aibă procesor i5 de generația a patra, în timp ce al doilea, deja de generația a cincea. Acest lucru îl descoperim abia după o cercetare mai detaliată a marcajului CPU, în care utilizatorul obișnuit, de multe ori, nu se descurcă, eventual din parametrii detaliați pe care unii comercianți de tehnică recondiționată nu-i specifică deloc. Însă s-ar putea întâmpla că suntem în situația comparării a două oferte diferite și, firesc, o alegem pe cea care este mai ieftină, dar conține un procesor mai vechi.

Aceste cazuri pot apărea la modelele pe care direct fabricantul le livra cu diferite generații de CPU:

  • Dell Latitude E5250, E5450 și E5550 poate ave CPU de generația a 4-a sau a 5-a
  • Dell Latitude 7280, 7480, 5480 și 5580 poate avea CPU de generația a 6-a sau 7-a

Deci, dacă alegeți dintre modelele menționate mai sus, recomandăm să acordați atenție generației procesorului pentru că nu este întotdeauna identică. La noi, în cadrul parametrilor, găsiți întotdeauna tipul, generația și benchmark-ul CPU, ca să aveți toate informațiile necesare. Gestionarea unor liste atât de extinse de parametri este pentru noi dificilă, dar pentru confortul dumneavoastră în cursul alegerii, vom face acest lucru cu plăcere.

În funcție de parametrii detaliați ai procesorului, la noi vă puteți alege și prin filtrarea pe site-ul web. Nu vrem să vă înșelăm în niciun fel și să vă ademenim la cel mai mare model de laptop care apoi va avea mascată montarea unui tip mai vechi de procesor. Așa procedează, probabil, alți comercianți, dar noi dorim să vă furnizăm toate informațiile necesare ca să vă puteți alege bine și să fiți mulțumiți cu produsul. Satisfacția dumneavoastră pe termen lung este prioritatea noastră.

Alegeți-vă pe site-ul nostru cu filtrare detaliată