Kituri Dell All in One cu micro PC-uri

Kituri Dell All in One cu micro PC-uri

Am adăugat recent seturi Dell All in One (AIO) la oferta noastră, a căror bază este un computer în cea mai mică versiune Micro. Suportul practic Dell MFS18 servește ca picior reglabil pentru monitor, dar are și un suport Micro PC pe spate, care poate găzdui orice model de computer Dell în acest format. La fel, suportul pentru monitor este universal VESA 100, deci poate fi folosit orice monitor Dell de până la 27".

Dell AIO Micro

Computerul se potrivește exact în suport și îl menține stabil chiar și singur. Totuși, pentru a fi sigur, există un simplu șurub care fixează ferm PC-ul pe suport, așa că nu trebuie să vă faceți griji când transportați setul. Pentru transport se folosește un mâner retractabil, care se află în partea superioară a suportului, iar dacă este introdus, nici nu se observă.

Dell AIO Micro

Avem în prezent în ofertă 2 variante de ansambluri AIO, care au un monitor IPS de 24" Dell Professional P2419H cu rezoluție Full HD. Ansamblurile diferă prin modelul de computer, care este fie un OptiPlex 3060 cu CPU de generația a 8-a, fie un OptiPlex 7040 cu o generatie a 6-a.PC il poti modifica in continuare dupa nevoile tale prin intermediul configuratorului, la fel ca daca l-ai achizitionat separat.Garantia, inclusiv extinderea sa, este valabila atat pentru PC cat si pentru monitorul cu suport.

Dell AIO Micro

De asemenea, puteți achiziționa separat toate componentele ansamblului AIO și puteți pune împreună All in One exact în funcție de cerințele dumneavoastră. Doar cumpărați separat suportul MFS18, monitorul LCD și computerul Dell OptiPlex Micro. Dacă trebuie să faceți upgrade, puteți pur și simplu să înlocuiți piesa de care aveți nevoie fără a fi nevoie să cumpărați un All in One complet nou. Îți place această soluție compactă? Cu siguranță o facem.

Alegeți Dell All in One cu Micro PC