Cum să tratăm bateria unui laptop

Cum să tratăm bateria unui laptop

Am primit un set de instrucțiuni și recomandări cu privire la modul în care să tratăm bateriile de la furnizorul nostru de baterii Dell. Nu vrem să vă insultăm inteligența enumerându-le pe toate, de exemplu, să nu aruncați bateria în foc, dar unele sunt utile și este bine să știți despre ele sau să vi le reamintiți din când în când. Urmând aceste instrucțiuni, puteți prelungi durata de viață a bateriei laptopului și preveni deteriorarea acesteia sau chiar deteriorarea laptopului.

baterii Dell

1) nu lăsați bateria (sau laptopul în care este introdusă bateria) în mașină pe vreme caldă
2) nu așezați bateria între obiecte metalice pentru a evita ca contactele să fie conectate accidental de un material conductor
3) temperatura înainte de încărcare nu trebuie să fie mai mică de 5°C și mai mare de 35°C
4) nu aruncați bateria folosită în deșeurile mixte normale
5) vă recomandăm să încărcați bateria timp de 12 ore înainte de a o utiliza pentru prima dată
6) dacă nu o folosiți, păstrați bateria în stare încărcată și încărcați-o cel puțin o dată la 6 luni


Cum veți trata bateriile depinde de dvs. și știți din experiență cum funcționează. Uneori tratați o baterie cu maximă atenție și chiar și așa se duce, alteori nu faceți nimic și rezistă ani de zile. Cu toate acestea, urmând instrucțiunile de bază crește șansa ca bateria să reziste mai mult. Datorită prețurilor ridicate ale bateriilor noi și a faptului că respectarea celor de mai sus nu este dificilă, considerăm aceste informații utile și am dorit să le împărtășim cu dvs.

Vă pasă de durata de viață lungă a laptopului? Alegeți din gama noastră de laptopuri Dell Latitude și Dell Precision, pentru care puteți achiziționa o nouă baterie Dell originală prin intermediul configuratorului.

Laptop-uri recondiționate Dell