Cele mai vândute computere Dell pentru primul trimestru al anului 2022

Cele mai vândute computere Dell pentru primul trimestru al anului 2022

Am lăsat în urmă primul trimestru al acestui an, așa că este momentul să privim înapoi la ceea ce s-a întâmplat la vânzările de computere recondiționate. Putem compara situația cu anul 2021, pe care l-am evaluat în ianuarie.

Cele mai vândute laptopuri pentru primul trimestru al anului 2022

laptopuri Dell

Vedem o schimbare clară în vânzările de laptopuri. În timp ce în 2021 modelele de generația a 4-a au depăşit modelele de 12,5" și 15,6", anul acesta este diferit. Dintre cele mai mici laptopuri de 12,5", aţi ales mai des generația a 5-a, modelul Latitude E7250. La modelele de 15,6" aţi sărit direct la a șasea generație la Latitude E5570, care domină evident vânzările. Dar mai vedem că nici vânzările celui mai recent Latitude 5590 nu sunt neglijabile. La 14” continuă să fie pe primul loc generația a 5-a dar din nou cel mai recent Latitude 7490 a avut un impact semnificativ. În general, există o schimbare notabilă între notebook-urile mai noi din generația superioară.

Alegeţi dintre laptopurile Dell recondiţionate

Cele mai vândute computere pentru primul trimestru al anului 2022

computere Dell

Nu a existat o schimbare atât de semnificativă la vânzările de computere. La vârf continuă să se afle OptiPlex 9020, după care urmează OptiPlex 7010 mai vechi și mai ieftin. La începutul graficului observăm un interes în scădere pentru cel mai ieftin OptiPlex 790, care a fost deja depășit la vânzări de cel mai recent OptiPlex 7070 cu a 9-a generație de CPU.

Alegeți dintre computerele Dell recondiționate

Adăugăm în mod constant bunuri pentru dvs., astfel încât să puteți alege întotdeauna în funcție de nevoile dvs. Daca nu găsiţi un model la noi, nu ezitaţi să ne contactaţi. Vom fi bucuroși să aflăm posibilitățile și datele de depozitare pentru dvs. sau vă vom recomanda o alternativă potrivită.