Cele mai bine vândute Dell în 2022

Cele mai bine vândute Dell în 2022

Odată cu noul an, avem ocazia să privim în urmă și să evaluăm ce modele de laptopuri și computere Dell recondiționate s-au vândut cel mai mult în țara noastră. Comparativ cu prezentarea vânzărilor de anul trecut, anul acesta am extins graficul de notebook-uri cu cinci serii, iar pentru computere am combinat serii de modele după generație.

Cele mai vândute laptopuri în 2022

grafic vânzări laptop

Deși putem vedea că a fost foarte aproape, cel mai bine vândut laptop în 2022 a fost Dell Latitude E5570 de 15,6 inchi. Dell Latitude E7470 de 14 inchi a fost cu doar câteva unități în urmă. În ambele cazuri, acestea sunt mașini cu procesoare Intel Core din a 6-a generație, care este, prin urmare, un câștigător clar și preia conducerea de anul trecut a celei de-a 4-a generații. Este interesantă marea popularitate a celor mai recente modele Dell Latitude 7490 și a modelelor mai mari de 15,6" Latitude 5590. Aceste laptopuri conțin un procesor de generația a 8-a și acceptă Windows 11, la care unele companii încep deja să treacă peste tot.

Cele mai vândute computere în 2022

grafic vânzări computer

Cele mai vândute PC-uri au fost modelele de CPU din generația a 4-a, și anume Dell OptiPlex 9020, la fel ca anul trecut. Evident, prețul lor în scădere este o mare atracție, în timp ce performanța este încă suficientă pentru munca confortabilă la birou. Din grafic, vedem, de asemenea, schimbarea așteptată, noul OptiPlex 7040 ocupând locul al doilea și depășindu-l pe vechiul OptiPlex 7010, deși până acum doar îngust. OptiPlex 3060/7060 cu procesoare de generația a 8-a nu prezintă încă la fel de mult interes ca această generație de notebook-uri, dar ne așteptăm ca acestea să devină mai populare pe măsură ce prețul lor scade în timp.

Pe scurt, se poate observa că generația a 6-a este acum regele laptopurilor, în timp ce generația a 4-a se ține încă de PC-uri. Nu ezitați să alegeți, de exemplu, această tehnică mai puțin populară, cu o garanție de până la 4 ani. Specializarea noastră în modele Dell selectate ne permite să păstrăm suficiente piese de schimb în stoc, așa că ne ocupăm de reclamațiile de garanție în ziua următoare și suntem bucuroși să vă ajutăm chiar și după garanție.

Alegeți dintre computerele Dell recondiționate