Soluție mobilă pentru CAD - Dell Precision M4800

Soluție mobilă pentru CAD - Dell Precision M4800

Dell Precision M4800 este denumită pe bună dreptate o stație de lucru mobilă, deoarece diferă semnificativ de laptopurile obișnuite în ceea ce privește performanțele și caracteristicile sale. Seria Dell Precision este cunoscută și în domeniul calculatoarelor desktop, unde este vorba despre dispozitive de proiectare destinate utilizării profesionale în domeniul modelării 3D, proiectării și analizelor inginerești. Laptopul Precision M4800 păstrează această cerință, dar o aduce într-un design compact de 15,6".

Design dovedit

Dell Precision M4800

Laptop-ul arată robust la prima vedere

Sasiul dispozitivului este aproape de nedistins de modelul M4700 anterior, la care s-a dovedit a fi un succes. Datorită durabilității aluminiului și proprietăților sale de disipare a căldurii, această acoperire este un ajutor important. Componentele performante radiază în mod necesar căldură, care este însă disipată eficient datorită ventilatoarelor duale și acestui șasiu robust. Rezistența ridicată la deteriorarea mecanică și balamalele solide care țin ecranul sunt un lucru obișnuit la aceste serii superioare.

Ecran premium

Dell Precision M4800

Ecran UltraSharp cu PremierColor

Ecranul îndeplinește, de asemenea, cerințele exigente pe care designerii le au în ceea ce privește precizia și redarea exactă a culorilor. Există mai multe variante de ecrane pe piață, inclusiv UltraSharp cu FHD sau QHD cu rezoluție de 3200×1800. Tehnologia PremierColor disponibilă pe ecran este utilizată pentru redarea corectă a culorilor. Diagonala panoului este de 15.6", iar dimensiunile generale ale laptop-ului sunt orientate spre mobilitate. Pentru o muncă confortabilă în condiții de birou, cei mai mulți profesioniști vor conecta cu siguranță monitoare externe.

Conectivitate solidă

Dell Precision M4800

Chiar și în forma de bază fără o stație de andocare, dispozitivul are o conectivitate acceptabilă

Când se menționează monitoare externe, informațiile despre conectivitate sunt necesare. Aceasta este la Precision M4800 așa cum ne-am aștepta de la un dispozitiv de acest tip. Pentru ieșirea imaginii, găsim un conector HDMI, DisplayPort și VGA de jur îmrejurul dispozitivului. Are, de asemenea, intrare și ieșire audio, USB 3.0 și 2, eSATA, cititor de carduri de memorie, conexiune la rețea RJ45 și desigur un conector de alimentare. De asemenea, este important portul pentru stația de andocare, datorită căruia putem conecta un doc clasic compatibil cu Latitude E-family și să obținem mai multe porturi.

Performanță surprinzătoare

Dell Precision M4800

Cu un procesor Core i7 și grafică dedicată profesională, stația oferă performanțe foarte frumoase

În ceea ce privește componentele interne și performanța, ne putem baza pe a patra generație de procesoare Intel Core, până la i7 Extreme Edition. Memoria de operare poate ajunge până la 32 GB DDR3L – denumirea L înseamnă Low Voltage, adică module de joasă tensiune, pe care o veți aprecia mai ales când funcționați pe baterie. O parte importantă a stației de lucru este placa grafică dedicată. Ca și în cazul modelelor desktop Precision, acestea sunt plăci profesionale nVidia Quadro și AMD FirePro, despre care puteți citi mai detaliat în articolul nostru. Laptop-ul poate stoca până la trei depozite de memorie – un disc intern de 2,5", al doilea de 2,5" în locul unei unități optice și un modul mSATA intern.

Securitate înaltă

Dell Precision M4800

În timpul producției, se pune accent pe rezistența mecanică

Acum, că avem trei opțiuni de stocare, Dell a adăugat suport RAID 0, 1 și 5. Acest lucru ne permite să avem datele copiate în rezervă imediat fără a fi nevoie să ne facem griji cu privire la defectarea unui singur disc. Securitatea datelor este asigurată și de alte elemente, cum ar fi un senzor de cădere liberă, un cititor de amprente sau un cititor de carduri cip, care poate fi găsit în configurațiile selectate. În ceea ce privește software-ul, dispozitivul este gata pentru soluția Dell Data Protection, astfel încât să puteți cripta cu ușurință datele dvs. și să preveniți utilizarea lor greșită.

O unitate de încredere

Dell Precision M4800

Conectarea monitoarelor externe de înaltă rezoluție nu este o problemă

Stațiile de lucru mobile Dell Precision sunt o alegere obișnuită pentru designeri grafici și profesioniști CAD. Indiferent dacă căutați performanță pentru o muncă grea, stabilitate și fiabilitate pe termen lung, Dell Precision M4800 poate fi soluția mobilă potrivită pentru dvs. Vă puteți baza pe un furnizor verificat de echipamente recondiționate – puteți alege direct de la noi în magazin sau vom fi bucuroși să vă trimitem fotografii ale unei piese selectate. Cu fiecare comandă veți obține, de asemenea, garanțiile noastre, pe care ne angajăm să le îndeplinim pentru binele dvs. Dacă aveți întrebări suplimentare despre stația de lucru, nu ezitați să ne contactați, vă vom ajuta cu plăcere.

Stații mobile Dell Precision M4800 în stoc