Laptop Dell Latitude 5580 – 15,6" cu două generaţii de CPU

Laptop Dell Latitude 5580 – 15,6" cu două generaţii de CPU

Cumpărarea unui laptop de marcă de calitate cu performanță și securitate suficientă nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă aveți un buget limitat, ceea ce pur și simplu nu este suficient pentru un laptop nou de ultimă generație. Dacă nu doriți să faceți compromisuri în privinţa cerințelor de calitate, practic mai aveți o singură opțiune pentru a obţine echipamente de ultimă generație și aceasta este alegerea unui laptop recondiționat. Să aruncăm o privire la ce are de oferit modelul de afaceri Dell Latitude 5580 de 15,6 inchi.

Dell Latitude 5580

Șasiu solid

La prima vedere, vedem că nu este vorba de un design de ultima modă, ci de un laptop serios. Întregul șasiu este negru mat, cu excepția logo-ului Dell argintiu și a balamalelor metalice armate. Suprafata capacului este plăcută la atingere, nu este un plastic dur ieftin, ci un fel de tratament de suprafaţă moale cu textura măruntă, care nu captează amprentele la fel de mult ca plasticul lucios. După cum se obișnuiește la modelul Dell, șasiul este realizat cu precizie și nici nu scârțâie şi nici nu se se lasă. Întregul șasiu inferior poate fi deșurubat cu ușurință pentru a avea cu ușurință acces complet la componentele interne.

Dell Latitude 5580

Dimensiunea notebook-ului depinde de display, care are o diagonala de 15.6". Prin urmare, este cea mai mare versiune care este comună la notebook-urile business. Există variante cu rezoluţie HD sau Full HD, şi putem găsi şi varianta touch. Latitude 5580 se potrivește, de asemenea, cu o tastatură cu funcții complete, inclusiv o tastatură numerică, care le lipsește multor laptopuri.

Componente performante

În notebook găsim procesoare Intel Core din a 6-a sau a 7-a generație, la care trebuie să fiţi atenţi atunci când alegeţi. Nu că există o schimbare semnificativă a procesorului între generații, dar generația mai nouă este cu 15% mai eficientă conform benchmark-ului, ceea ce este păcat de trecut cu vederea. La Latitude 5580, întâlnim de obicei procesoare Core i5 în varianta U dual-core de joasă tensiune, dar sunt disponibile și configurații quad-core i7 marcate HQ. Dacă alegem o configurație quad-core cu o placă grafică nVidia GeForce 930MX dedicată, obținem un laptop puternic pe care ne putem juca în liniște de exemplu cu tancuri, care sunt distracții surprinzător de obișnuite la toate categoriile de vârstă.

Dell Latitude 5580

Mai sunt la dispoziţie două sloturi RAM DDR4 pentru până la 32 GB. Hard disk-ul poate fi rezolvat prin varianta clasică de 2.5" SSD sau M.2, chiar și în varianta ultra-rapidă PCIe NVMe. Cu toate acestea, se poate echipa doar o unitate, așa că nu putem avea M.2 împreună cu SATA de 2.5".

Conectivitate completă

Dell Latitude 5580 are conectivitate de bază puternică, care include 3 porturi USB 3.1, HDMI, VGA, RJ-45 și USB-C. Nu este o problemă să conectați la laptop un nou monitor extern prin HDMI sau un vechi proiector de date prin VGA. La birou, mulți utilizatori de afaceri vor aprecia capacitatea de a conecta stația de andocare Dell WD15 sau WD19 USB-C, care extinde și mai mult conectivitatea cu DisplayPort-urile, de exemplu. La utilizarea stației de andocare, notebook-ul se încarcă și prin USB-C, astfel încât poate fi conectat la un desktop cu monitoare externe și periferice cu un singur cablu.

Dell Latitude 5580

Dell Latitude 5580 este un notebook robust de 15,6 inchi, care cântărește mai puțin de 2 kg, în ciuda dimensiunilor sale mai mari. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui business high-end solid, fie la firmă, fie la domiciliu, cum modelul Latitude 5580 oferă o varietate de opțiuni de configurare, vă alegeţi sigur. În plus, cu garanția noastră de calitate de primă clasă, despre care scriu mulți dintre clienții noștri pe linkul Heureka, este aproape imposibil de distins de un laptop nou.

Alegeți un laptop Dell Latitude 5580 recondiționat