Imprimantă compactă și de încredere - HP LaserJet Pro M402

Imprimantă compactă și de încredere - HP LaserJet Pro M402

Imprimantele sunt singura excepție din gama noastră, unde preferăm să ne orientăm spre marca HP. Mulți ani de specializare și investiții în dezvoltarea imprimantelor au făcut ca HP să fie lider în acest domeniu. Să aruncăm o privire la unul dintre cele mai noi modele, imprimanta cu laser alb-negru HP LaserJet Pro M402.

Model îmbunătățit al seriei 400

HP LaserJet Pro M402

Profil inferior al imprimantei HP LaserJet Pro M402 mai noi

La prima vedere, este evidentă o reducere semnificativă a dimensiunilor în comparație cu modelul anterior al aceleiași serii 400. În plus, HP M402 adaugă accelerația de imprimare, atât în regim continuu, cât și în prima pagină la intrarea în modul de repaus. S-a mărit și sarcina lunară recomandată, ceea ce ne dezvăluie modul în care HP crede în produsele sale. Aparent, după experiența cu fiabilitatea modelului precedent, ei nu au văzut o problemă în creșterea valorii recomandate la 4.000 de pagini pe lună, care se bazează pe aproximativ 181 de pagini tipărite în fiecare zi lucrătoare.

Există, de asemenea, o funcție Auto-On/Off care poate pune automat imprimanta în modul de repaus atunci când este inactivă, reducând consumul de energie și economisind costurile. După conectarea la rețea, este posibilă, de asemenea, utilizarea tipăririi de la servicii cloud sau de la dispozitive mobile. Securitatea imprimantei este de asemenea ridicată – toate nivelurile și opțiunile de securitate pot fi găsite în documentația oficială.

Suport format extins

HP LaserJet Pro M402

Alimentator cu suport pentru mai multe formate

LaserJet M402 combină ușurința în utilizare cu o gamă largă de setări. Un exemplu bun este alimentatorul de hârtie de 250 de coli, care poate fi ajustat atât în lungime cât și în lățime, fie la valorile standardizate marcate, fie după dorințele dvs. Nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice speciale pentru a configura corect, deoarece toate glisoarele sunt clar marcate în albastru și totul este intuitiv și bine marcat. Acest lucru se aplică atât la înlocuirea cartușelor, cât și a tonerului.

Variante ale modelului M402

HP LaserJet Pro M402

Ecran simplu, dar suficient pentru setările de bază

Așa cum se obișnuiește la imprimantele HP, LaserJet Pro M402 este disponibil în mai multe versiuni, respectiv M402N, M402DN, M402DNE și M402DW. Despre ce înseamnă fiecare literă, scriem într-unul din articolele noastre despre etichetarea imprimantelor HP. Explicația suplimentară este necesară doar pentru varianta DNE, care în acest caz este exact aceeași cu DN, cu excepția capacității memoriei interne, care are un dublu DNE.

Modelul actual cu suport complet

HP LaserJet Pro M402

Tonerul este ușor accesibil și ușor de înlocuit

În ceea ce privește HP LaserJet Pro M402, trebuie menționat că, cu siguranță nu este un model învechit ignorat de producător. Dimpotrivă, modelul este foarte actual și, deși îl puteți găsi la nooi în țară ca recondiționat, la momentul scrierii articolului poate fi achiziționat pe internet complet nou, la un preț cuprins între 900 – 1000 de lei. Pe site-ul oficial HP puteți descărca drivere pentru multe sisteme de operare, inclusiv Windows 10 actuale.

Dacă sunteți în căutarea unei imprimante de birou care să nu ocupe mult spațiu și să fie suficient de bună pentru mai mulți utilizatori, HP LaserJet Pro M402DN poate fi soluția potrivită. Cu siguranță o veți aprecia atât în ceea ce privește viteza, cât și întreținerea ușoară și modul de operare. Aveți alte întrebări despre imprimantă? Nu ezitați să ne contactați, vom fi bucuroși să vă oferim cunoștințele noastre și în caz de îndoieli, vă vom sfătui care dintre imprimante va fi cea mai potrivită pentru nevoile dvs.

Imprimante HP LaserJet Pro 400 M402 recondiționate