Dell Wyse 5070 – calculator pasiv pentru mediul de lucru virtual

Dell Wyse 5070 – calculator pasiv pentru mediul de lucru virtual

Dell Wyse 5070 Thin Client este un computer eficient din punct de vedere energetic, cu răcire pasivă. Este proiectat pentru funcționarea sigură și eficientă în rețelele Citrix, Microsoft, VMware și Amazon WorkSpaces și în mediile de lucru virtuale. Datorită sistemului de operare ThinOS personalizat de la Dell, implementarea și reglarea nu ar trebui să dureze mai mult de 10 minute.

Dell Wyse 5070

Răcire pasivă

Wyse 5070 este dotat cu procesoare Intel Pentium sau Celeron cu 4 nuclee. Este un calculator pasiv, ceea ce înseamnă că nu conține piese mobile, nici ventilatoare. Prin urmare acest computer este complet silențios și rezistent la deteriorări mecanice sau înfundarea rulmenților. Suntem obișnuiți cu răcirea pasivă la clienții subțiri Wyse, dar de obicei au procesoare Atom mult mai slabe.

Dell Wyse 5070

Memorie și stocare

Sunt la dispoziţie 2 sloturi SODIMM pentru RAM DDR4, care poate atinge o capacitate de până la 16 GB. Stocarea se rezolvă prin memorie flash eMMC integrată de 16 GB sau 32 GB. Totuși pe discul de bază vom găsi un slot M.2, astfel încât este posibil să instalați până la 256 GB de SSD M.2.

Dell Wyse 5070

Conectivitate

Wyse 5070 oferă un total de 8 porturi USB pentru conectarea perifericelor, dintre care unul este USB-C. Pe partea din spate găsim un port serial COM, LAN și două porturi Display. Două monitoare cu rezoluție de până la 4K 3840×2160 pot fi conectate pentru afișare. Conectori suplimentari sunt oferiţi de versiunea Extended a acestui model, dar chiar şi clasicul Slim poate conţine opţional porturi suplimentare, variabilitatea fiind mult mai mare decât la computerele desktop clasice. De asemenea, este posibil să adăugați un modul WiFi cu antene, care apoi ies prin partea din spate.

Dell Wyse 5070

Construcţie

Șasiul computerului Dell Wyse 5070 are aproape aceleași dimensiuni ca și Office OptiPlex în design Micro. Greutatea de 1,2 kg și sursa de alimentare furnizată de adaptorul extern sunt aproape identice. Nu este surprinzător că există tot felul de suporturi și suporturi pentru monitor. Șasiul în sine include și suporturi de interfață VESA 100.

Dell Wyse 5070

Sistemul operaţional

Dacă sunteți în căutarea unui client subțire puternic, Dell Wyse 5070 poate fi luat cu siguranță în considerație. Deși numai ThinOS poate fi folosit în versiunea eMMC de 16 GB, puteți instala pe acesta Windows 10 IoT Enterprise după ce faceți upgrade cu un SSD M.2. Depinde de dvs. ce soluție preferaţi.

Dell Wyse 5070

Client subțire Dell Wyse 5070 în stoc