Dell Precision T7610 – staţie de lucru cu o construcţie bine gândită

Dell Precision T7610 – staţie de lucru cu o construcţie bine gândită

Cum arată interiorul unui dulap cu turn într-adevăr foarte mare al unei stații de lucru Dell Precision T7610? Haideţi să arătăm câteva lucruri interesante în câteva fotografii.

Debit de aer controlat

Dell Precision T7610

Tuneluri de aer pentru memoria operațională

Când vine vorba de longevitatea și fiabilitatea computerului, vă veți bucura de tunelurile de aer din jurul tuturor celor 16 sloturi pentru memorie RAM, care formează și tunelul pentru procesoare. Numai dimensiunea dulapului nu înseamnă automat o răcire bună a componentelor dacă aerul din interior se rotește și nu iese afară. Cu toate acestea, Dell Precision T7610 este bine gândit, astfel încât aerul fierbinte de la cele două procesoare este eliminat direct în exterior și nu se varsă în întregul interior.

Discuri ușor de îndepărtat

Dell Precision T7610

Acces ușor la discuri

După deschiderea capacului lateral nu vedem deloc hard discurile. Acestea sunt ascunse în partea din spatele partiției cu placa de bază și putem ajunge la ele prin simpla desfacere a panoului frontal. În partea de jos, vedem imediat 4 poziții pentru discuri, care pot fi extrase și înlocuite fără a fi nevoie de scule.

Deconectați sursa de alimentare fără să vă faceți griji cu privire la cablare

Dell Precision T7610

Sursa de alimentare deconectată este scoasă

Sursa de alimentare de 1300W este localizată tot separat, în spatele plăcii de bază și conține două ventilatoare. Prin simpla apăsare a manetei albastre, o putem elibera și scoate fără să ne facem griji cu privire la cablare. Circuitul cu cabluri este fixat în spate și sursa de alimentare este conectată la acesta prin propriul port.

Mecanisme și balamale pentru carduri PCIe

Dell Precision T7610

Suporturi fără șuruburi pentru carduri PCIe

Grafica și alte plăci PCIe pot fi din nou înlocuite cu ușurință fără șurubelniță. Doar deschideți panoul lateral și eliberați mecanismele albastre care țin placa din spate a cardului, suspendate pe un știft metalic.

Vedem că dulapul stației de lucru Dell Precision T7610 este foarte bine gândit. Toate componentele pot fi ușor accesate confortabil, de obicei fără instrumente. În același timp, dulapul este proiectat pentru un flux de aer maxim eficient. Putem folosi în siguranță Dell Precision T7610 pentru redarea proiectelor 3D exigente, dar și ca server de tip turn.

Stația de lucru Dell Precision T7610 în stoc