Dell Precision 7530 și Dell Precision 7540 - noi generații de laptopuri pe CAD

Dell Precision 7530 și Dell Precision 7540 - noi generații de laptopuri pe CAD

Avem în stoc primele piese de notebook-uri Dell Precision 7530 și Dell Precision 7540 pentru dvs. Acestea sunt stații de lucru mobile de 15,6", cu un șasiu robust, care nu se tem nici de proiecte CAD solicitante și sarcini de lucru pe tot parcursul zilei. Haideţi să le prezentăm mai degrabă prin imagini, decât printr-un text continuu.

Dell Precision 7530

La prima vedere, un laptop de 15,6" destul de obișnuit, poate puțin mai gros decât ne-am obișnuit astăzi, ceea ce sugerează că include componente performante și o răcire adecvată.

Dell Precision 7530

Privit din spate, observăm deja cadrul puternic din aliaj și designul din carbon al capacului, care promit și o rezistență mecanică ridicată.

Dell Precision 7530

Tastatura este găzduită într-un cadru detașabil, nu este încastrată direct în șasiu, astfel încât poate fi înlocuită cu ușurință. Designerii s-au gândit la un acces ușor la componente pentru o gestionare ușoară.

Dell Precision 7530

Balamalele din oțel au dimensiuni mai mici decât la Precision 7520 mai vechi, cu toate acestea, stabilitatea capacului rămâne la un nivel foarte bun. Dacă este necesar, capacul se poate îndepărta iar rigiditatea balamalei poate fi strânsă sau eliberată.

Dell Precision 7530

Acum camera are un capac mecanic încorporat, așa că dacă bănuiți că sunteți urmărit, o puteți închide pur și simplu. Este un lucru minor, pe mulți dar îi va mulțumi pe mulți și le va salva o bucată de bandă neagră.

Dell Precision 7530

Baza notebook-ului din aliaj şlefuit este corespunzător de masivă și are orificii de ventilație cu nervuri pe ambele părți și pe spate pentru o răcire eficientă. Marginile teșite arată bine și în ceea ce privește designul.

Dell Precision 7530

Atât modelele Precision 7530, cât și Precision 7540 au două porturi USB-C de tip Thunderbolt 3, prin care se poate conecta, de exemplu, o stație de andocare. Special pentru modelele Precisions, este realizat un dock Dell TB18DC, care se conectează prin ambii conectori USB-C și-i poate furniza energie laptopului (power delivery) de până la 210W.

Dell Precision 7530

Alte porturi direct pe șasiu includ HDMI, mini DisplayPort, RJ-45, audio și 2 USB 3.1 clasic. Opțional, laptopurile includ un cititor de carduri inteligente și un slot pentru carduri de memorie. Doar pe VGA cel vechi l-am căuta în zadar.

Dell Precision 7530

Ne-am uitat la exterior, dar cum rămâne cu componentele din interior? Opțiunile sunt foarte extinse, deoarece laptopurile se livrează în multe configurații diferite. Specificul trebuie să fie întotdeauna luat în considerare la fiecare aparat achiziționat. Dar ceea ce au în comun toate laptopurile Precisions este concentrarea asupra fiabilității în condiții de încărcare pe termen lung, cum ar fi randarea. În mod similar, vă puteți baza pe compatibilitatea cu multe dintre cele mai populare programe de grafică datorită certificării ISV.

Cel mai bun mod de a afla dacă Precision 7530 sau 7540 este potrivit pentru dvs. este să îl încercați. Puteți returna bunurile achiziționate la noi fără a indica un motiv în termen de 30 de zile de la cumpărare, chiar dacă faceți cumpărături pentru o companie. Încercați laptopurile cu grafică Precision și CAD.

Alegeți dintre laptopurile Dell Precision