Dell OptiPlex 7070 - Computer fiabil de generația a 9-a

Dell OptiPlex 7070 - Computer fiabil de generația a 9-a

Dell OptiPlex 7070 este un model de încredere, de vârf pentru o gamă largă de clienți corporativi. A intrat în vânzare ca unul nou în 2019, în versiunile Tower, Small Form Factor (SFF) și Micro. OptiPlex 7070 oferă o multitudine de opțiuni de configurare dintre care numai puțini nu-şi pot alege. De asemenea, se pune accent pe administrarea simplă și securitatea în rețeaua corporativă.

Procesor de generația a 9-a

OptiPlex 7070 are cinci linii diferite de procesoare Intel de generația a 9-a, care reprezintă o gamă neobișnuit de largă. Se pleacă de la Pentium cu 2 nuclee, prin Core i3 cu 4 nuclee, Core i5 cu 6 nuclee, Core i7 cu 8 nuclee și în unele cazuri putem găsi până la Core i9, tot cu opt nuclee. În cea mai mică versiune de Micro, există de obicei procesoare de joasă tensiune mai economice marcate T.

Dell OptiPlex 7070

Procesorul include un cip grafic integrat Intel UHD 630, care acceptă conectarea a până la 3 monitoare și o rezoluție de până la 4K. În cele mai multe cazuri însă, OptiPlex 7070 conține doar 2 ieșiri DisplayPort, așa că fără a adăuga o placă grafică dedicată, putem conecta maximum 2 monitoare.

Memorie și discuri rapide

RAM poate ajunge până la capacități de server, deoarece maximul este de 64 GB DDR4. Spre deosebire de servere, însă, este vorba de o memorie non-ECC, adică o soluție desktop standard. În timp ce Tower și SFF au 4 sloturi DIMM, Micro are doar 2 cu suport pentru maximum 32 GB. Dar pentru birouri și companii pentru munca de zi cu zi și solicitantă, sunt suficienţi 16 GB astfel încât pentru majoritatea utilizatorilor valorile maxime vor rămâne doar o limită teoretică interesantă.

Dell OptiPlex 7070

Situația este diferită la discuri și un procent mult mai mare de utilizatori își vor folosi cu siguranță întregul potențial. Putem introduce un HDD clasic de 3,5" sau două HDD-uri sau SSD-uri de 2,5" în versiunile Tower și SFF, precum și un SSD M.2 NVMe ultra-rapid. Astfel, chiar și dintr-un PC compact se poate crea o mașină cu o capacitate de stocare foarte rapidă și mare.

Acces facil la componente

Din punct de vedere structural, Dell OptiPlex 7070 aderă la comenzile stabilite de mult timp și permite accesul ușor și rapid la componente fără a fi nevoie de o șurubelniță sau alte instrumente. Toate sistemele pliabile și mobile sunt clar marcate cu albastru și utilizarea lor este surprinzător de intuitivă. Într-o companie echipată cu OptiPlex 7070, administratorul IT economisește mult timp la înlocuirea componentelor și la curățarea computerului.

Dell OptiPlex 7070

Lipsa de conectivitate

În timp ce laptopurile mai noi au obiceiul de a reduce numărul și tipul de conectori la minimum, computerele încă aderă la standardele lor bine stabilite. Pe OptiPlex 7070 în versiunile Tower și SFF, găsim și vechii conectori PS / 2 pentru tastatură și mouse și portul serial (COM). Totuși, nu mai avem VGA sau DVI analogic de la ieșirile video, ci DisplayPort digital 2×. Apoi avem doar clasicul RJ-45 pentru LAN, port audio și un număr de USB 3.1, USB 2.0 și unul USB-C. Opțional, computerul poate avea o a treia ieșire video (VGA, alt DisplayPort sau HDMI), dar în majoritatea cazurilor computerul nu o va avea.

Dell OptiPlex 7070

PC modern pentru orice situație

Fie că sunteți în căutarea unui computer pentru birou, pentru școală sau pentru acasă, Dell OptiPlex 7070 vă va deservi bine în orice situație. Este un PC modern, de înaltă performanță, care include un modul de securitate TPM 2.0 și suport complet pentru Windows 11. Fiind vorba de un computer recondiționat, îl puteți cumpăra pentru o fracțiune din prețul inițial și puteți obține un model de marcă de ultimă generație cu un raport excelent între preț şi performanţă.

Alegeți dintre computerele Dell OptiPlex 7070 recondiți­onate