Dell OptiPlex 3070 - un computer modern pentru utilizarea de zi cu zi

Dell OptiPlex 3070 - un computer modern pentru utilizarea de zi cu zi

Dorim să vă prezentăm computerul Dell OptiPlex 3070, care este unul dintre cele mai moderne PC-uri aflate în renovare la sfârșitul anului 2022. Este un computer ideal pentru birou, care poate fi o alternativă foarte interesantă la calculatoarele noi. Fiind un PC recondiționat, are un preț semnificativ mai mic față de unul nou, dar în același timp oferă componente moderne și faimoasa fiabilitate a mărcii Dell.

Dell OptiPlex 3070

Trei dimensiuni

Dell OptiPlex 3070 este produs în trei variante, și anume Tower, SFF și Micro.

  • Cel mai popular printre clienții noștri este SFF, un design desktop compact care nu ocupă mult spațiu pe masă și poate fi extins cu o placă PCIe cu profil redus.
  • În urma acestuia se află popularul Micro, care are dimensiuni cu adevărat în miniatură și este echipat cu procesoare de economisire a energiei marcate cu T. Aceste computere de economisire a energiei au fost la mare căutare recent din cauza crizei energetice.
  • În cele din urmă, există versiunea Tower, care aparține deja mai degrabă sub masă decât pe ea. Putem extinde acest lucru și cu carduri PCIe complete și, datorită carcasei spațioase, este asigurată cea mai eficientă răcire cu aer. Cu toate acestea, puțini oameni își operează computerul de birou sub sarcină mare pentru perioade lungi de timp pentru a avea de a face cu eficiența răcirii.
Dell OptiPlex 3070

Prezența unui conector HDMI

Mulți vor fi mulțumiți de conectivitatea OptiPlex 3070, deoarece computerele oferă 1× DisplayPort și 1× HDMI. Majoritatea celorlalte modele Dell oferă doar 2× DisplayPort ca porturi video, dar mulți utilizatori HDMI necesită și apoi trebuie să achiziționeze un adaptor. Prezența HDMI în OptiPlex 3070 este așadar foarte binevenită. Dimpotrivă, vechiul port PS2 și COM lipsesc din conectori, dar acest lucru nu va deranja pe majoritatea utilizatorilor. Există, de asemenea, un conector RJ45 pentru rețea, conectori audio și multe porturi USB.

Dell OptiPlex 3070

Procesoare de generația a 8-a și a 9-a

În ceea ce privește procesorul, putem întâlni Intel Core din a 8-a și a 9-a generație în OptiPlex 3070, ceea ce este o veste bună pentru toți cei care își doresc cel mai recent Windows 11, care este suportat oficial de la a 8-a generație de procesoare Intel. Aici putem găsi o gamă largă de tipuri de procesoare: Celeron, Pentium, Core i3, Core i5 și Core i7. Cel mai adesea vom întâlni Core i5, care în aceste generații mai noi tind să aibă 6 nuclee.

Celelalte componente probabil nu ne vor surprinde cu nimic. Putem instala RAM DDR4 până la o capacitate de 32 GB, și putem adăuga un disc SSD rapid M.2 NVMe pe discul SATA la toate modelele. Vestea bună este că o unitate SATA de 2,5" și un al doilea SSD M.2 pot fi introduse și în micul Micro.

Dell OptiPlex 3070

Dacă sunteți în căutarea unui computer de încredere pentru utilizarea de zi cu zi, Dell OptiPlex 3070 nu vă va dezamăgi. Va servi bine atât pentru munca de birou solicitantă, cât și pentru uz casnic, unde mulți vor folosi conectorul HDMI integrat.

Alegeți Dell OptiPlex 3070 din oferta noastră