Dell Latitude 7480 – laptop reprezentativ pentru afaceri

Dell Latitude 7480 – laptop reprezentativ pentru afaceri

Laptopul Dell Latitude 7480 este o alegere excelentă pentru manageri și oameni de afaceri care caută un instrument de lucru reprezentativ, cu performanță și fiabilitate ridicate. Datorită greutății reduse și durabilității ridicate, notebook-ul este potrivit pentru întâlniri și pe teren, unde puteți profita și de durata lungă de viață a bateriei.

Dell Latitude 7480

Ecran de 14" cu rame reduse

Pentru modelele de top de laptopuri Dell de 14", cum ar fi Latitude 7480, există un design specific de afaceri moderat. Adică, fără elemente de culoare îndrăzneață, ci o suprafață simplă neagră mat, cu un logo argintiu și o bară metalică periată pentru atașarea balamalelor. Cadrele interne din jurul display-ului au fost comparate cu generația anterioară s-au micșorat, astfel încât dimensiunea totală a șasiului laptopului ar fi putut fi redusă. Păstrând diagonala de 14 inchi, nu ar fi putut fi o reducere majoră, dar pentru un laptop de călătorie , fiecare centimetru este plăcut.

Dell Latitude 7480

Ecranul oferă o gamă largă de rezoluții de la 1366×768 (HD), la 1920×1080 (FHD), la 2560×1440 (QHD). Întâlnim de cele mai multe ori variante cu rezoluție FHD, care arată foarte bine și bine pe 14". Cea mai mare rezoluție QHD este disponibilă doar în configurațiile cu ecran tactil. Dar de multe ori rezoluția ecranului nu contează atât de mult, deoarece laptopul este des folosit. cu o stație de andocare USB-C, la care sunt conectate monitoare externe.

Componente puternice cu consum redus

Latitude 7480 poate avea un procesor Intel Core de generația a 6-a sau a 7-a, i5 sau i7. Diferența de performanță a configurațiilor individuale poate fi vizibilă. Toate procesoarele furnizate sunt în varianta U, care economisește energie și asigură o durată de viață mai lungă a notebook-ului atunci când funcționează pe baterie. Dacă veți face o muncă normală de birou pe laptop pe două monitoare externe FullHD conectate, chiar și un Core i5 vă va fi suficient și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la performanță.

Dell Latitude 7480

Alți parametri sunt destul de standard. Memoria de operare este de tip DDR4 cu o capacitate maximă de 32 GB, dar 16 GB sunt pe deplin suficienti la birou. Unitatea este de tip M.2, fie SATA, fie NVMe mai rapid, de obicei până la 1 TB. Durata de viață a unei baterii recondiționate poate varia, dar puteți folosi garanția noastră de până la 4,5 ore de viață sau puteți cumpăra o baterie nou-nouță care poate dura până la 8 ore, întotdeauna în funcție de volumul de muncă al laptopului.

Conectivitate cu un nou mod de andocare

Comparativ cu generația anterioară, Latitude 7480 a schimbat metoda de andocare. Nu mai are un E-port lung din partea de jos, dar folosește stații de andocare prin USB-C. Acest cablu unic asigură alimentarea notebook-ului, precum și transferul tuturor datelor, inclusiv imaginile pentru monitoarele externe conectate. Este greu de evaluat care variantă este mai bună pentru andocare, dacă vechiul E-port sau noul USB-C, ambele au avantajele și dezavantajele lor. În orice caz, USB-C în versiunea DisplayPort sau Thunderbolt este un standard universal pe care îl întâlnim deja în toate generațiile mai noi de laptopuri și computere, indiferent de producător.

Dell Latitude 7480

Conectivitatea generală a laptopului în sine fără o stație de andocare este absolut suficientă pentru utilizarea normală. Pe lateralele șasiului găsim 3× USB 3.1, USB-C, HDMI 1.4, RJ-45, un port audio combinat, un cititor de carduri de memorie și un conector de alimentare. Optional, notebook-ul poate fi echipat cu un slot pentru cartela SIM si un cititor de carduri de securitate. Deci conține tot ce aveți nevoie și chiar și ceva în plus.

Un notebook profesional la un pret avantajos

Cu o greutate de numai 1,4 kg, Dell Latitude 7480 este potrivit și pentru călătorii, păstrând în același timp un afișaj cu diagonala de 14", suficient pentru a lucra confortabil la el. Dar laptopul nu se va pierde nici măcar la birou, unde cu un stația de andocare va asigura o muncă confortabilă pe mai multe monitoare externe. Dacă sunteți interesat de designul de afaceri atemporal, performanța ridicată, fiabilitatea mărcii Dell de renume mondial, datorită recondiționării profesionale la o fracțiune din prețul unui laptop nou, luați în considerare Dell Latitudine 7480.

Laptop-uri Dell Latitude 7480 pe stoc