Computer de birou cu posibilități noi - Dell OptiPlex 7040

Computer de birou cu posibilități noi - Dell OptiPlex 7040

După trei generații de computere identice vizual, vine modelul Dell OptiPlex 7040 într-un design nou, cu construcția dulapului modificată. O dezvoltare importantă a fost făcută în componente care asigură viteze mai mari. Să aruncăm o privire mai atentă la noul model și să aflăm ce are de oferit.

Dell OptiPlex 7040

Modificarea designului este evidentă la prima vedere

Construcție și design nou

Diferențele vizuale și de construcție față de generațiile anterioare pot fi observate la prima vedere. În designul SFF, Dell OptiPlex 7040 s-a micșorat puțin și este un desktop compact care se încadrează bine în orice birou. Fără elemente inutile extravagante pe dulap și, în afară de dreptunghiul gri cu logo-ul brandului, întregul dispozitiv este negru mat.

Dell OptiPlex 7040

Stânga modelul revizuit OptiPlex 7040, dreapta generația anterioară OptiPlex 7020

În loc de o grilă gri care se rupea ușor, acum avem o grilă neagră care are o ramă și pare a fi mai durabilă, ceea ce este în principal o veste bună pentru noi. Nici grilele mai vechi nu se distrug la utilizarea normală, dar atunci când primim computerele pe paleți, aceasta este adesea o problemă, iar grilele sparte trebuie înlocuite, ceea ce reprezintă un cost suplimentar inutil. Nu ne așteptăm la probleme similare cu acest model. Panoul frontal oferă un alt detaliu frumos – logo-ul Dell poate fi rotit cu 45° la deschiderea panoului, astfel încât, dacă aveți dispozitivul așezat în poziția verticală sau orizontală, puteți avea logo-ul orientat corect.

Dell OptiPlex 7040

Calculatorul este gata pentru utilizare verticală și orizontală

Conectori noi și originali

Conectivitatea computerului SFF este la un nivel bun și cu siguranță mulți se vor bucura de prezența portului HDMI, care lipsea din generația anterioară. Mai mult, pe partea din spate găsim 2× DisplayPort-uri, COM, 2× PS2-uri, 6× USB-uri și un conector de rețea RJ-45. Aceasta este o combinație foarte practică, deoarece putem adăuga noi porturi, vezi HDMI, dar nu se pierd nici cele mai vechi, cum ar fi PS2 și COM. Pe panoul frontal avem încă 4 USB-uri și audio. Din totalul de 10 porturi USB, 6 sunt USB 3.0 și 1 cu tehnologie PowerShare, ceea ce înseamnă că pot fi folosite pentru a conecta periferice chiar și atunci când computerul este oprit.

Dell OptiPlex 7040

Conectivitatea a fost extinsă cu HDMI

Noul sistem de deschidere al dulapului

Sistemul de deschidere a carcasei, care a fost localizat anterior pe partea computerului, a suferit, de asemenea, o schimbare. Acum găsim doar glisorul albastru pe spate, care poate fi folosit pentru a elibera întreaga parte. Acest lucru este convenabil atât pentru aspectul mai complet al dispozitivului, cât și pentru marcare, deoarece știm că toate piesele albastre din interiorul carcasei sunt folosite pentru a elibera sau a deschide diferite mecanisme. Foarte ușor și fără utilizarea instrumentelor, putem deschide panoul lateral, panoul frontal, suportul cardului PCI, capacul ventilatorului procesorului și o cutia cu unitate optică și disc care pot fi dezasamblate în continuare.

Dell OptiPlex 7040

Dulapul conține sisteme albastre pentru demontarea ușoară a componentelor

Mai nou fără USFF

De la modelele OptiPlex 9020, suntem obișnuiți că Dell a eliminat versiunea desktop. OptiPlex 7040 merge mai departe în eliminări și nu mai oferă nici versiunea USFF. Rămâne așadar doar tower, pe care îl vom așeza mai degrabă sub masă și în care puteți adăuga carduri PCI clasice, apoi o versiune compactă pentru desktop SFF, unde există spațiu doar pentru carduri PCI cu profil redus, iar în final cea mai mică versiune micro, unde avem doar M.2 sloturi și avem nevoie de un adaptor extern pentru alimentare. Cu toate acestea, chiar și o astfel de alegere din trei versiuni ale unui model pare a fi suficientă.

Dell OptiPlex 7040

Versiunea SFF găzduiește un card PCI de tip low profile

Opțiuni noi pentru componente

Din componentele interne vor satisface procesorul Intel Core din a 6-a generație Skylake. Aceste procesoare acceptă deja decodificarea HEVC h.265 a unui videoclip 4k și conțin un cip grafic integrat HD Graphics 530, care a progresat deja bine în cursul dezvoltării sale și este acum destul de bun pentru lucrări și mai solicitante. Memoria RAM este acum de tipul DDR4, deci oferă o frecvență mai mare de 2133 MHz și permite o muncă mai rapidă. Măsura în care simțiți acest lucru în timpul lucrului normal este o altă chestiune – dacă sunteți un utilizator cu adevărat solicitant, ar trebui ca acesta să vă ajute. Puteți utiliza hard-discuri SATA clasice, dar există și un slot M.2. Dacă utilizați spațiu de stocare extrem de rapid M.2 NVMe, atunci veți obține un dispozitiv care va continua să se situeze în topul categoriei sale și în 2021, chiar dacă este un produs refurbished. În ceea ce privește performanța, Dell OptiPlex 7040 are multe de oferit.

Dell OptiPlex 7040

Placa indică clar că, modulele de memorie trebuie să fie de tip DDR4

Un nou vânt în biroul dvs.

Dacă aveți nevoie de un computer de birou rapid pentru muncă grea, vă puteți baza pe Dell OptiPlex 7040. Acesta va răspunde prompt cerințelor dvs. înalte de lucru pe mai multe monitoare, fără a fi nevoie să îl schimbați cu un model mai nou într-un an. Este o evoluție foarte plăcută în direcția corectă.

Dell OptiPlex 7040

OptiPlex 7040 este un dispoitiv rapid de birou

Alegeți din gama noastră de computere Dell Optiplex refurbished. Prin intermediul configuratorului puteți adapta configurația la nevoile dvs. și puteți extinde garanția până la 4 ani. Dacă aveți nevoie de ceva care este în afară de standard, nu ezitați să ne contactați, vom fi bucuroși să vă oferim tot ce aveți nevoie.

Calculatoare de birou Dell OptiPlex 7040 în stoc