Vă ascultăm

Vă ascultăm

După cum ați observat, efectuăm periodic sondaje de satisfacție a clienților și colectăm feedback-uri prin alte canale de comunicare. Acordăm atenție sugestiilor dvs. În ultimul timp s-au repetat cu regularitate reclamațiile privind modul în care sunt ambalate produsele noastre. Da, ambalajul arată bine și, cel mai important, este sigur, și acest lucru vă place. Cu toate acestea, problema apare la eliminarea deșeurilor rezultate și, prin urmare, am micșorat cutiile la minimum (menținând în același timp siguranța). De asemenea, înlocuim foliile cu bule, care sunt dificil de lichidat.

folie cu bule vs sac

Dell OptiPlex tower ambalat în folie cu bule (stânga) și în sac (dreapta)

Bulele ocupă foarte mult spațiu în deșeuri și nu pot fi dezumflate. Le înlocuim treptat cu pungi umflate, pe care le puteți dezumfla ușor prin împungere după ce dezambalați marfa. Volumul acestora poate fi redus la aproximativ 3% din volumul inițial și astfel nu ocupă mult spațiu în deșeuri.

folie cu bule vs sac

Volumul de deșeuri de folii cu bule în comparație cu pungile dezumflate

Da, este adevărat că nu folosim încă aceste pungi la toate produsele, dar credeți-mă, lucrăm la asta. Prin această îmbunătățire, am obținut o reducere a volumului deșeurilor rezultate cu o medie de 34%. Suntem conștienți că, eliminarea deșeurilor vă aduce dificultăți, de aceea vom continua să lucrăm la această problemă.

Vă mulțumim pentru feedback și îl apreciem. Vă rugăm să ne trimiteți alte idei grozave prin e-mail sau puteți contacta ombudsmanul nostru de firmă.

Alegeți mărfurile și încercați ambalaje noi