Program de lucru la sfârșitul anului 2022

Program de lucru la sfârșitul anului 2022

Vă strică planurile furnizorii care își prelungesc zilele libere înainte de sărbători, închid depozitele sau fac inventar mult mai repede? Cu noi nu trebuie să vă faceți griji în săptămâna de Crăciun. Suntem aici pentru dvs. în fiecare zi, chiar și în timpul Crăciunului. Dacă aveți nevoie să vă ajutăm cu ceva, de exemplu, în 23 decembrie, nu ezitați să ne sunați, vom fi aici pentru dvs. până la ora 16:30.

  • Aveți nevoie de bunuri până la Crăciun? Finalizați comenzile până în 19.12. și puteți fi fără griji.
  • Aveți nevoie de sprijin între sărbători? Scrieți sau sunați, suntem aici pentru dumneavoastră.
  • Aveți nevoie de o factură cu data de emitere în 2022? Trimiteți comanda până în 30.12. ora 15:00.

Pentru o prezentare generală, am pregătit un calendar simplu în care zilele în când vă stăm la dispoziție sunt evidențiate în verde. În ceea ce privește transportatorii, ne putem baza pe funcționarea normală în fiecare zi. Dacă aveți nevoie de o factură cu anul de emitere 2022, este nevoie să finalizați comanda până cel târziu în 30.12.2022 la ora 15:00. Comenzile ulterioare vor fi facturate cu data de 2 ianuarie 2023 și vor fi raportate din punct de vedere contabil la anul 2023. Acționăm cinstit și sincer, deci nu este posibil să emitem facturi cu o dată anterioară datei reale de emitere.

Mizați pe tehnologie de calitate clasa A+ garantată de la un furnizor solid și bucurați-vă de sărbători fără stres și neplăceri.

Alegeți un cadou în calitate A+