Preinstalare gratuită a Windows 10 pe toate computerele și laptopurile

Preinstalare gratuită a Windows 10 pe toate computerele și laptopurile

Stimaţi clienți, ne străduim în mod constant să ne îmbunătățim serviciile și să vă îndeplinim cerințele dumneavoastră. Neînțelegerile frecvente despre cheia electronică a sistemului de operare ne-au condus la un pas care sperăm că vă va ajuta semnificativ și vă va economisi timp și bani. Astăzi, începem să instalăm gratuit sistemul de operare Windows 10 pe toate computerele și laptopurile.

Prin urmare, nu mai trebuie să urmăriți dacă aparatul are o cheie electronică sau o etichetă COA și nu trebuie să creați discuri flash de instalare și să întârziați instalarea. Ne vom ocupa de toate acestea pentru tine, așa că odată ce aparatul vine la tine, tot ce trebuie să faci este să-l pornești și să configurezi un profil și poți lucra. Toate computerele și laptopurile noastre cu preinstalare au în denumire Windows 10 PRO (sau excepțional Home) și în parametri veți găsi la ele OS Preinstalare: Da. Serviciul îl oferim gratuit, chiar dacă ne costă timp și muncă suplimentară, dar sperăm că îl veți aprecia și vă va aduce o mai mare satisfacție.

Licenţă digitală sau Product Key

Dacă sunteți îngrijorat de legalitatea licenței, vrem să vă asigurăm că totul este în regulă. Oricine poate instala Windows 10 gratuit pe orice dispozitiv acceptat, așa cum este oferit de Microsoft pe site-ul său web. Noi o vom face doar în locul dvs. Dispozitivele pe care le vindem au cheia de licență de la prima vânzare stocată pe placa de bază, astfel că sistemul se activează automat după instalare și conexiune la internet. Acest proces are loc automat, așa cum este stabilit de Microsoft. Prin urmare, după instalare, sistemul se activează singur și creează un sistem de operare activat legal cu o licență digitală.

Al doilea caz poate fi activarea pe plăcuța de licenţă originală care a fost vândută împreună cu aparatul. Din nou, licența este legată de hardware, până la sfârșitul duratei sale de viaţă. Indiferent de schimbarea proprietarului, licența poate fi folosită. Rezultatul acestui caz este, conform terminologiei Microsoft, un sistem de operare activat legal cu codul Product Key (cheia produsului). Vizitați site-ul Web Microsoft pentru informații mai detaliate despre opțiunile de activare Windows.

Completarea cu licenţa MAR

Dacă aveți nevoie de o nouă licență MAR la aparat, puteți achiziționa în continuare un supliment de licență din configuratorul nostru, ca și înainte. Acest lucru se referă în principal la clienții corporativi și regulile lor interne pentru achiziționarea de software – unele companii nu abordează adăugarea unei licențe MAR, altele o fac. Am lăsat această opțiune în configurator și depinde de dvs. dacă o veţi folosi.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați, dorim să vă oferim informații cât mai clare.

Alegeți gratuit un laptop cu Windows 10 preinstalat