Noi garanții la rezistenţa bateriilor de laptop

Noi garanții la rezistenţa bateriilor de laptop

Ghiciţi care este una dintre cele mai frecvente preocupări atunci când cumpărați un laptop recondiționat? Dacă aţi ales singur laptopul, probabil că aţi trecut prin aceste griji. Acesta este nivelul bateriei. Cât va dura bateria uzată? Nu trebuie să port un adaptor AC peste tot? Laptopul meu nu va muri când întâlnirea durează mult sau într-o călătorie lungă cu trenul? Cum întrebări similare ne deranjează clienții, ele ne deranjează și pe noi. De aceea am decis să facem ceva în acest sens.

Despre testarea bateriilor noastre puteți citi în articolul Cum testăm bateriile de laptop din 2019. Dar de atunci, multe s-au perfecţionat. Se vând procesoare mai noi, mai eficiente din punct de vedere energetic și baterii cu capacitate mai mare. Și, desigur, cerințele clienților sunt în continuă creștere. Toate acestea ne-au determinat să introducem noi procese și garanții care vizează satisfacția dumneavoastră.

Cel puțin 1 oră fără costuri suplimentare

baterie Dell

Acum garantam o durată de viaţă a a bateriei de cel putin 1 ora, fără costuri suplimentare şi pentru toate tipurile de laptopuri. Aceasta este rezistența în momentul vânzării și în condiții normale de muncă de birou. Așa că puteți fi sigur că laptopul poate suporta cel puțin o oră de funcționare, chiar și fără a achiziționa o garanție de rezistență.

Până la 4,5 ore pentru o taxă suplimentară

Am introdus și noi garanții de rezistență pentru dvs., pe care le puteți cumpăra odată cu laptopul. În configurator puteți alege o garanție de rezistență de 2,5 ore, 3,5 ore și 4,5 ore. Acestea sunt valorile reale măsurate de testul nostru, nu ipotezele și estimările pe care le vedem în bara sistemului de operare, de exemplu. Datorită testării noastre amănunțite, puteți fi sigur de un laptop recondiționat că dacă mergeţi la un internet café pentru câteva ore puteți lăsa adaptorul acasă.

baterie Dell

În configurator veți găsi, de asemenea, opțiunea de a cumpăra o baterie Dell originală nouă pentru notebook-ul dvs. Aceste baterii noi au o durată de viață specificată de producător de 4 până la 5 ore, care este aceeași cu cea mai mare garanție a bateriei uzate oferită de noi. Totuși, indiferent de rezistență, unii clienți solicită de o baterie nouă din cauza duratei de viață sau a numărului de cicluri de încărcare, motiv pentru care dorim să îi satisfacem și pe aceștia. Prețul unei baterii noi este la unele modele de până la trei ori mai mare față de cea mai mare garanție a noastră cu aceeași rezistență, totuși la cererea clienților, oferim această opțiune.

Sperăm că v-am eliminat preocupările legate de baterii. Cu laptopurile Technimax recondiționate, știţi exact care e situaţia. Alegeţi un laptop Dell și bazaţi-vă pe o baterie care durează cel puțin 1 oră sau cu o garanție de rezistență achiziționată de până la 4,5 ore.

Laptop-uri Dell recondiționate cu durata de viață garantată a bateriei