Garanția calității la desktop-urile Dell OptiPlex și Precision

Garanția calității la desktop-urile Dell OptiPlex și Precision


La calculatoarele desktop garantăm următoarele
  1. Carcasele pot avea doar zgârieturi minore, dar în nici un caz zgârieturi profunde semnificative
  2. Carcasele nu sunt deformate mecanic și nici forma lor nu este schimbată în niciun fel ca urmare a căderii sau a impactului
  3. Părțile din plastic ale carcasei nu au fisuri
  4. După conectarea dispozitivelor externe, toate porturile sunt fără deteriorare
  5. Nu lipsesc picioarele sau șuruburile la carcasă
  6. Nu lipsesc mufele la carcasă
  7. Hard disk-ul, care este considerat partea cea mai defectuoasă a calculatoarelor, este testat în profunzime și garantăm că, îndeplinește o serie de parametri de calitate. Nu este suficient ca acesta să fie funcțional, dar vă garantăm că, discul nu este la sfârșitul duratei de viață. Vă garantăm că valorile Reallocated Sector Count, Seek Error Rate, Spinup Retry Count, Reallocation Event Count și Current Pending Sector Count sunt zero. Mai departe monitorizăm valoarea Power-On Time Count. Dacă această valoare este mai mare, aruncăm și înlocuim discul, chiar dacă discul nu este defect. La hard disk-uri, monitorizăm, de asemenea, o serie de alte valori care ne oferă o idee mai bună despre starea discului.

Eliminăm 17% din produse prin controlul de calitate

Aproximativ 17% din computerele desktop Dell OptiPlex și Precision de la furnizori sunt aruncate din cauza defectelor minore și a condițiilor mai precare a discurilor care nu trec testul nostru detaliat. Lichidarea acestor bunuri ne costă mulți bani, pe care trebuie să-i includem în prețul produselor vândute. Prin urmare, este de înțeles că, prețul nostru de vânzare poate fi uneori puțin mai mare decât prețul unui concurent. Considerăm că, nu doriți să cumpărați cu orice preț dispozitive ieftine în companie fără parametri calitativi stabiliți cu precizie.

Acordăm o atenție deosebită stațiilor grafice

Stațiile de lucru grafice Dell Precision sunt specifice prin performanțe ridicate și plăci grafice puternice, deoarece se așteaptă să fie încărcate puternic. Din acest motiv, aceste dispozitive sunt supuse și unui test special la sarcină mare, unde monitorizăm temperaturile și parametrii de ieșire la puterea maximă. Chiar dacă stația trece testul standard, pot apărea erori în timpul lucrului pe termen lung la performanțe maxime. Datorită simulării pe care o efectuăm, vă putem garanta că, stația Precision va fi cu adevărat fiabilă chiar și în condiții de încărcare extremă.

Aceste dispozitive sunt proiectate de producător pentru sarcini mari, și chiar și atunci când dispozitivul este utilizat, acesta trebuie să îndeplinească sarcinile cele mai solicitante. Ne concentrăm pe segmentul de grafică Precision de câțiva ani și ne bazăm pe experiența pe termen lung.

Completăm piesele care lipsesc

În timpul manipulării pe masă, a deplasării și a transportului calculatoarelor desktop, picioarele de cauciuc din partea inferioară a dulapului sunt extrem de stresate. Pot fi deteriorate sau chiar pot cădea. În acest caz, computerul se poate balansa pe masă sau poate deteriora masa. De aceea, verificăm toate picioarele, le schimbăm pe cele deteriorate și le completăm pe cele care lipsesc.

Plăcile grafice și alte carduri suplimentare, pe care utilizatorul le elimină din diferite motive, lasă un spațiu gol în partea din spate a capacului computerului, care nu numai că arată inestetic, dar are și un efect negativ asupra circulației și răcirii aerului. Producătorul investește bani uriași în dezvoltarea și testarea fluxului de aer și presupune că mufele nu sunt dezasamblate. Știm că, majoritatea vânzătorilor nu abordează acest detaliu, dar nouă ne pasă de debitul corect de aer și, prin urmare, de răcirea computerului dvs. și, de aceea înlocuim mufele lipsă cu altele noi. Prin urmare, vă garantăm că veți primi fiecare computer din oferta noastră cu toate mufele, fără spații goale.

Preferăm o calitate mai înaltă decât cel mai mic preț posibil

Considerăm că, un gospodar bun cumpără echipamente ieftine (refurbished) în stare și calitate excelentă, cu performanțele necesare pentru gestionarea aplicațiilor necesare. Răspundeți-vă singuri ce aplicații utilizați, adică ce performanțe sunt cu adevărat suficiente pentru dvs. și cât de importantă este calitatea și fiabilitatea echipamentelor în compania dvs.

Știm că, alți furnizori „se uită la preț” și încearcă să vândă toate mărfurile cumpărate, „că doar clientul poate face o reclamație în caz de nevoie…”. Dar noi nu dorim să returnați bunurile, să schimbați sau să inspectați mărfurile în locul nostru. De aceea, eliminăm acele mărfuri care v-ar putea cauza probleme în viitor, sau carcasa lor nu arată bine, ci este foarte uzată. Unele carcase mai mult uzate sunt vopsite din nou.

Chiar și așa, trebuie să țineți cont de faptul că, cumpărați bunuri folosite, nu unele noi.


Seek Error Rate înseamnă rata de defecte a seek-urilor (care deplasează capul deasupra pistei plăcii).
Spinup Retry Count înseamnă numărul de încercări repetate de rotire a plăcilor.
Reallocation Event Count înseamnă numărul de sectoare care trebuie realocate (1 sector = 512 biți).
Current Pending Sector Count înseamnă numărul de sectoare al căror statut este suspect. După rularea utilităților de diagnostic, utilizarea unui sector este de obicei dezactivată și înlocuită cu un alt sector din zona de rezervă. Prin urmare, se anulează Current Pending Sector și Reallocated Sector Count crește cu aceeași sumă.
Power-On Time Count înseamnă numărul de ore de funcționare. În Raw este numărul de unități de timp scurse, care pentru unele discuri este numărul de ore (în hex), pentru altele pot fi, de exemplu, intervale de cinci minute.