Garanția calității mărfurilor furnizate de Technimax

Garanția calității mărfurilor furnizate de Technimax

Nu aveți experiență cu achiziționarea de echipamente refurbished? Aveți o experiență proastă cu cumpărăturile de la bazar sau printr-o reclamă? Vă este teamă să cumpărați mâța-n sac? Nu trebuie!

Știm cu toții că mărfurile folosite, prin natura lor, trebuie să prezintă câteva semne de uzură. Cu toate acestea, este necesar să se definească diferența dintre un produs uzat în mod normal, deteriorat sau distrus.

De aceea, am pregătit pentru dumneavoastră o serie de articole care nu se limitează la expresiile obișnuite care definesc starea mărfurilor, cum ar fi: nou, stare excelentă, ca nou, etc. Niciuna dintre aceste descrieri nu vă va spune exact în ce stare veți primi efectiv mărfurile de la vânzător.

Echipamente refurbished Dell

Echipamente refurbished Dell în magazinul nostru

Avem doar calitate A+

Majoritatea firmelor împart mărfurile în grupuri în funcție de calitate, cel mai adesea aceasta este A+, A, A-, B+, B, B- etc. Greu de orientat, nu-i așa? Cu toții ne dorim un laptop frumos și nu vrem să avem de-a face cu o mulțime de abrevieri și să examinăm ce înseamnă fiecare abreviere la fiecare produs. Pentru confortul, pacea și siguranța dvs., furnizăm numai bunuri în calitate A+, pe care o definim cu exactitate. Tot ceea ce nu corespunde acestei garanții este eliminat pentru piese de schimb sau lichidat.

Da, acest lucru este solicitant din punct de vedere financiar și unele produse pot fi mai scumpe la noi decât la concurență, dar credem că, veți aprecia garanția noastră de calitate.Suntem convinși că, vă pasă să primiți bunuri frumoase, nedeteriorate în configurația de care aveți nevoie.În acest scop, avem o gamă largă de laptopuri, computere, monitoare, imprimante și servere folosite, pentru care garantăm o calitate A+. Nici un „B”! Pur și simplu, alegeți doar un produs și bazați-vă pe noi! Chiar este atât de simplu!

Garantăm starea mărfurilor și o definim cu exactitate

Astăzi, este un lucru obișnuit, nu numai în compania noastră, ca echipamentul refurbished să fie testat de mai multe ori, curățat, cu o tastatură curățată, cu sistem de operare instalat (dacă este inclus în prețul de achiziție), cu o garanție de până la 4 ani, fără defecte și daune. Nu dorim să vă ducem cu zăhărelul cu clișee și laude cu descrieri vagi ale produsele noastre. Vrem să fim specifici în descrierea produselor noastre, de aceea vă garantăm starea mărfurilor, iar dacă nu respectăm cele promise, puteți returna mărfurile imediat. Nu vom fi supărați pe voi, doar vă vom mulțumi pentru părere. Nu vă faceți griji!

Nu numai că îndeplinim descrierea din paragraful precedent fără excepție, dar adăugăm și ceva în plus. Ne definim propria garanție de calitate în mod precis și obligatoriu.

Vă promitem că, toate mărfurile livrate vor fi de calitate definită la următoarele articole: