Extindem garanția la 2 ani

Extindem garanția la 2 ani

Dorim să vă informăm despre o noutate care vă va mulțumi cu siguranță. Pentru toate produsele, am extins garanția pentru dvs. la 2 ani, mai exact la 25 de luni. Și nu este o promovare temporară și nici nu sunt condiții speciale pe care trebuie să le îndepliniți. Pe scurt, dorim să vă oferim cele mai bune bunuri și servicii în domeniul computerelor recondiționate, iar extinderea garanției de bază la 2 ani este unul dintre următorii pași pentru a realiza acest lucru.

záruka 2 roky

Auzim adesea de la clienți că produsele de la noi arată ca noi. Acum au și garanție ca bunurile noi, ba chiar cu o lună în plus. Și nu în ultimul rând, cu avantajul că garantăm soluționarea reclamației până a doua zi, adică fără întârzieri de săptămâni sau luni cu care vă puteţi întâlni la alți vânzători.

Vă întrebați de ce garanția noastră de doi ani este egală cu 25 de luni? Luna respectivă în plus o oferim în beneficiul dealerilor noștri, care revând echipamentul. Când îl cumpără de la noi, mai au o lună întreagă ca să-l vândă clienților lor cu o garanție completă de doi ani. Pentru toți ceilalți, este pur și simplu un bonus suplimentar pe care cu siguranță îl vor aprecia.

Garanția de doi ani este acum minimul pe care vi-l oferim gratuit, fără costuri suplimentare. Opțional, aveţi la dispoziţie posibilitatea de a extinde garanția prin configuratorul nostru, până la 4 ani, mai precis 49 de luni. Am redus și mai mult prețul extinderii garanțiilor de la 25 la 37 și 49 de luni, astfel încât să puteți utiliza Dell recondiționat în maximă liniște și siguranţă.

Dacă doriți tehnologie de marcă de calitate, cu servicii de primă clasă, computerele și laptopurile Dell recondiționate de la Technimax nu vă vor dezamăgi.

Alegeți o tehnologie recondiționată cu o garanție de 2 ani