Accesorii Dell care se pot achiziționa separat

Accesorii Dell care se pot achiziționa separat

Conținutul articolului

Am lansat recent vânzarea de piese de schimb, componente și accesorii Dell pentru dvs. Secțiunea Accesorii și componente a fost pe e-shop-ul nostru cu mult timp în urmă, dar era mai informativă și afișa articole care pot fi achiziționate pentru computerele și laptopurile noastre prin intermediul configuratorului. Acum aveți opțiunea de a achiziționa accesorii Dell separat, fără a fi legat de un anumit computer sau laptop.

Ce produse?

Ce produse poti gasi printre accesorii? Deocamdată, acestea sunt stații de andocare Dell originale, adaptoare de alimentare Dell, baterii pentru laptop Dell, panouri frontale și șine pentru servere Dell, bare de sunet pentru monitoare Dell, plăci grafice nVidia Quadro și alte câteva lucruri mici. Vom extinde treptat gama de accesorii pentru a include și alte articole care pot fi potrivite pentru tehnologia informatică. Există, de asemenea, planuri de lansare a vânzărilor de componente, cum ar fi surse de alimentare pentru PC-uri Dell, afișaje pentru laptopuri Dell, compartimente pentru unități și multe altele.

Accesorii Dell

Ce conditii?

In general produsele din sectiunea Accesorii si componente sunt reconditionate și le vindem cu garanție de 12 luni. În anumite cazuri, însă, poate fi vorba despre un articol nou, care va fi întotdeauna indicat în numele articolului, de exemplu în cazul bateriilor de laptop. Indiferent dacă este vorba de produse recondiționate sau noi, puteți conta pe noi pentru a gestiona garanția și nu vă trimitem la niciun centru de reclamații.

Vânzarea gratuită a accesoriilor Dell este abia la început aici, dar credem că vă poate fi utilă de acum. Dacă aveți idei de alte produse prin care ar trebui să extindem sortimentul de accesorii și componente, nu ezitați să ne scrieți la info@technimax.ro. Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi și scopul este să vă oferim exact ceea ce vă trebuie.

Vizitați secțiunea Accesorii și componente