Testăm pe noi înșine

Testăm pe noi înșine

Technimax

Sigur ați auzit despre celebrități care fac reclamă la telefoanele Samsung, de exemplu, dar care apoi trimit mesaje de pe iPhone. Este pur și simplu o reclamă pentru care interpretul este plătit fără să îi pese cu adevărat de produsul prezentat. La noi nu merge așa – ceea ce vă recomandăm este și ceea cu ce lucrăm cu adevărat. Testăm pe noi înșine.

Technimax

Nu veți găsi un computer, laptop sau monitor altul decât un Dell refurbished în birourile noastre. Un Dell PowerEdge R720 refurbished funcționează în camera noastră cu servere. Folosim pe deplin această tehnologie în fiecare zi și ne bazăm pe ea. Și pentru că încă nu ne-a dezamăgit, o putem recomanda cu îndrăzneală în continuare.

Folosim chiar și dispozitive mai vechi pe care le-am exclus deja din ofertă – cum ar fi Dell Precision T7500 pentru editare grafică și video. Pe site-ul nostru veți găsi doar modele Precision mai noi, dar noi nu am avut încă un motiv să schimbăm T7500.

Deci, atunci când vă recomandăm un computer refurbished, nu este doar pentru că asta este treaba noastră. Lucrăm cu ele în fiecare zi și suntem mulțumiți și vrem același lucru și pentru clienții noștri.

Oferta de computere Dell refurbished