Tastatură laptop curată igienic

Tastatură laptop curată igienic

Cu siguranță ați auzit că, tastatura ascunde adesea mai multe bacterii decât, de exemplu, un scaun de toaletă. Nu vom încerca să dovedim sau să respingem acest lucru, dar are sens că tastatura este partea cea mai expusă la murdărie din întregul laptop. De câte ori o persoană își acoperă gura cu mâna și tușește, sau își suflă nasul și continuă să lucreze fără să se spele pe mâini. Tastaturile sunt pline de murdărie vizibilă, praf și firimituri, dar și diverse bacterii.

tastatură laptop

După îndepărtarea cadrului, vedem praful și murdăria

Așadar, este de înțeles că, atunci când cumpărați un laptop recondiționat pe care cineva îl folosea înainte, pot exista probleme cu privire la curățenia igienică a tastaturii. Nu este vorba doar despre faptul că arată curat, dar este într-adevăr curată din punct de vedere igienic? Mulți vânzători curăță tastatura de praf cu ajutorul aerului comprimat, lucru pe care îl facem și noi, dar aceasta nu este suficient.

tastatură laptop

Curățarea cu o perie moale

De asemenea, curățăm suprafața tastaturii cu un agent de curățare universal pentru electronice, care elimină orice murdărie uscată. Tastatura este astfel curată, dar noi ne-am gândit că vom merge și mai departe. Din grija pentru dvs., clienții noștri, vrem să facem tot posibilul. Prin urmare, după curățare, dezinfectăm temeinic tastatura, touchpadul și întregul palmrest.

tastatură laptop

Dezinfectarea tastaturii și a împrejurimilor

Rezultatul este o tastatură care nu numai că arată curat, dar este într-adevăr tratată igienic și fără bacterii. Dacă v-ați preocupat vreodată de aspectul igienic al tastaturilor de la laptopurile folosite, cu noi nu mai trebuie să vă faceți griji în această privință. Tastaturile noastre sunt curate igienic.

tastatură laptop

După acest proces de curățare, tastatura nu este curată numai la vedere

Aveți o altă idee despre cum ne putem îmbunătăți serviciile și cum putem face achiziția de calculatoare recondiționate mai plăcută pentru dvs.? Nu ezitați să trimiteți sugestia de îmbunătățire la ombudsmanul nostru. Apreciem feedback-ul dvs. și nici o sugestie nu va rămâne fără răspuns

Laptopuri recondiționate cu tastaturi curate igienic