Soluții costisitoare de calitate, care merită

Soluții costisitoare de calitate, care merită

După cum știți deja, acordăm cu adevărat atenție calității tehnologiei recondiționate, chiar și în ceea ce privește aspectul. Nimeni nu vrea un dispozitiv zgâriat sau deteriorat. Dar ce să facem cu unul ca acesta? Desigur, nu îl aruncăm doar din cauza defectelor cosmetice. Dacă este spartă numai placa laterală înlocuibilă, o putem vopsi cu vopsea Komaxit de înaltă calitate, cu rezistență ridicată, dar am mai scris lucrul acesta.

calitatea calculatoarelor recondiționate

Placa originală în comparație cu cea vopsită de noi

Dar ce se întâmplă dacă și celelalte părți ale computerului au un aspect nedorit? Soluția este oferită de o folie specială neagră mată. Aceasta poate fi aplicată pe toți pereții dispozitivului, iar rezultatul, acesta arată ca unul original.

calitatea calculatoarelor recondiționate

Un computer obișnuit recondiționat în comparație cu unul renovat de noi

Un dispozitiv tratat în acest fel arată foarte bine din punct de vedere cosmetic și folia este cel puțin la fel de rezistentă la abraziune ca tabla vopsită. Acest pas este însă pretinde mult timp și necesită o atenție completă – durata de pregătire a dispozitivului pentru vânzare crește de trei ori. Pentru tăierea foliilor este nevoie, de asemenea, de utilaje suplimentare.

calitatea calculatoarelor recondiționate

Pregătirea și aplicarea foliei este o chestiune costisitoare și consumatoare de timp

Unele părți ale foliei trebuie tăiate cu mare precizie. Acest lucru înseamnă un cost suplimentar al echipamentelor, dar și un software plătit, în care trebuie să realizăm desene exacte. În plus, timpul unuia dintre colegi.

calitatea calculatoarelor recondiționate

Plotter pentru decupaje precise în funcție de desene (apropo – conectat la stația Dell Precision)

Așadar, să rezumăm costurile de mai sus pe care le suportăm pentru ca calculatoarele să fie într-adevăr de cea mai bună calitate:

- achiziționarea foliilor
- achiziționarea unui tăietor și instrumente pentru aplicare
- cumpărarea unui plotter
- cumpărarea de software pentru desene
- timpul petrecut la cumpărarea de folii și consumabile
- timpul petrecut la tăierea și pregătirea foliei
- timpul petrecut lucrului cu plotterul și desenelor
- timpul petrecut cu aplicarea foliei

Când calculăm totul, obținem costuri care nu mai sunt neglijabile și nu le putem trece cu vederea. Și vorbim doar despre aspectul exterior al dispozitivelor. Prin urmare, este de înțeles că nu putem lupta împotriva concurenței prin scăderea constantă a prețurilor, ceea ce în final nu duce nicăieri. Putem însă, oferi o calitate pe care nu o veți găsi în altă parte.

Calculatoare recondiționate de cea mai bună calitate